Kipróbáltam az ellipszis trénert, de még csak meg sem izzadtam. A gép rossz vagy ez ennyire nem megerőltető?
Figyelt kérdés
A lakótelepen van egy pár ilyen kondigép kirakva, mint olyan sok helyen a városban (Bp). Gondoltam, kipróbálom az ellipszist, de nem is fáradtam el, nem izzadtam le, semmi. Még sosem próbáltam ilyen gépet azelőtt sehol, nincs összehasonlítási alapom.2016. ápr. 18. 15:33
1/1 kovpet válasza:
Azon nincs ellenállás, az csak egy játék. Az "igazin" van és az adja a lényegét. Olyan ez, mintha egy szobabicajon nem lenne ellenállás. Az sem érne semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!