Hogy kezdjem el az edzést?
Sziasztok!
Nem tudtam eleinte melyik kategóriába tegyem fel a kérdést, de úgy gondolom talán itt vannak a leghozzáértőbb emberek az oldalon. Jövő héttől szeretnék konditerembe járni. Alapjába véve magas, vékony vagyok, de az utóbbi 1-2 évben eltunyultam, így még ha annyira nem is szembetűnő de némi zsír ment a combomra. Nézegettem az interneten táplálékkiegészítőket, osztottam-szoroztam és úgy érzem 1-1 fehérje por talán jobban megérné, mint egész héten csirkemellet enni, mármint anyagilag. Nem eszek marhát, vagy halat, így a kérdésemre válaszolva majd kérlek ne is próbáljátok meg írni,hogy márpedig kéne enni.:) a kérdésem végülis az lenne, egy 20 éves 182 cm-s 66 kg-s nőnek, mit érdemes edzés előtt/után izomépítés, zsírvesztés érdekében venni, szedni? Bármiféle tanácsot szívesen olvasok! Sajnos annyira nem vagyok ebben az egészben otthon, éppen ezért szeretném néhány, talán hozzáértőbb ember véleményét kikérni.:)
Tehát tulajdonképpen változatosabbá akarod tenni vele az étkezésed? Arra a célra jó lehet.
Egyébként beleszámolhatod a növényi fehérjét is, csak mondjuk szorozd fel 0,7-0,8-cal, mert gyengébb minőségű az állatinál.
Fehérjéből a tejsavófehérje a legjobb minőségű, ezt érdemes keresned. Érdemes a jobb ár-érték arányú márkák felé fordulni. Én mondjuk a myprotein párti vagyok, de itt sokan esküsznek MHN-re és Stillmassre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!