Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Szerintetek jó az edzéstervem?

Szerintetek jó az edzéstervem?

Figyelt kérdés

Hétfő:mell,kar. Kedd:hát,váll. Szerda:láb. Csütörtök:mell,kar.

Péntek:hát,váll.próbáltam 1 héten 1 szer edzeni egy izomcsoportra de nem éreztem jónak .Ha ez teljesen rossz írnátok egy edzéstervet? (Vagy izomcsoport felosztást ) Válaszokat elöre köszönöm:)

2013. aug. 12. 11:08
 1/9 anonim ***** válasza:

Pedig nem kellene kétszer edzeni egy izmot, főleg naturálban nem. Lehet, hogy a kajád nem jó, azt kell átnézni.

Akkor edzheted kétszer az izmokat, ha egy alkalommal nem megy rá sok sorozat. És még ekkor is kellene közé pihenő nap, nem így egymás után mindent, ahogy írtad, pihenő nélkül. Ez tuti túledzés lesz.

2013. aug. 12. 11:18
 2/9 A kérdező kommentje:
Úgy halottak 48 óra elég a regerenálodásra.Vagy roszol tudom?Te milyen izomcsoport felosztást ajánlánál.
2013. aug. 12. 11:29
 3/9 A kérdező kommentje:
??
2013. aug. 12. 11:31
 4/9 anonim ***** válasza:
48-72 óra átlagosan a regeneráció, de szerinted ha egy karedzés után hátazol meg vállazol, akkor hol pihen a bicepsz meg a tricepsz? És ha már egy héten egy izomcsoportot kétszer akarsz edzeni, akkor miért nem lábazol kétszer? Akkor nem nőne feltűnően jól a lábad, hanem az is ugyanolyan aránytalanul sz@rul.
2013. aug. 12. 11:33
 5/9 anonim ***** válasza:
A 48 óra az kisebb izomcsoportra igaz, és ahogy írták is előttem más gyakorlatnál is terheled, így nem kellene többször edzeni. De tudod mit? Ne hidd el és nyomjad ahogy akarod, majd rájössz és akkor átgondolod.
2013. aug. 12. 11:37
 6/9 A kérdező kommentje:
Montez tőledd pont nem vártam volna.Oda írtam azt is ha teljesen rosszul csinálom írj egy izomcsoport felosztást. Én elhiszem rosszul csinálom azért is kértelek meg írj egy itomcsoport felosztást.
2013. aug. 12. 11:44
 7/9 anonim ***** válasza:

Semmi keményet nem írtam, csak általában ez megy itt, hogy válaszolunk és a kérdező meg nem hiszi el.

Mell-bic, láb, pihi, váll-tric, hát.

Vagy mell-váll, láb, pihi, hát, kar.

2013. aug. 12. 11:53
 8/9 A kérdező kommentje:
Én elhitetni amit írtatok főleg neked 27 éves tapasztalat:)kösz a válaszokat.
2013. aug. 12. 11:58
 9/9 A kérdező kommentje:
És amit írtál edzésterv nagyon tetszik.
2013. aug. 12. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!