Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez lenne az "edzéstervem"....

Ez lenne az "edzéstervem". Szerintetek jó?

Figyelt kérdés

A nyáron, még a hátralévő másfél hónap alatt szeretnék izmosodni, de inkább fogyni. 19/f, 178 cm és 91 kg vagyok.

Naponta elkezdtem futni félórákat és minden második nap saját testsúllyal csinálok gyakorlatokat: 50 fekvőtámasz (lassan), hasizom (kb. 5-6 perc felülés, lábemelés) és tricepsz.

Emellett kevesebbet is eszek.

Nyár végére ezzel érhetek el valamilyen változást?

Esetleges tippeket, javaslatokat, hogy mire kellene ügyelnem, min változtassak, miből kellene többet csinálni, azt szívesen elolvasnám.

2013. júl. 14. 01:27
 1/5 Osynho ***** válasza:

Vagy fogysz, vagy izmosodsz. Egyszerre nem megy. Mondjuk ennyi mozgástól izmosodni biztos nem fogsz. :D

A "kevesebbet eszek" nem elég konkrét, ha valamit el akarsz érni, rendes étrend kell, mert az a lényeg az egészben.

2013. júl. 14. 01:56
 2/5 AnonymLV válasza:
Alapvetően kevés a mozgás. Ennyi amit leirtál mondjuk napi háromszor, reggel, délkörül, és este, már jó lenne. Ha időd engedi, a napi 3 edzés lenne a legjobb. Reggel futás, délelőtt erőnlét, ez lehet, fekvő, has, tricepsz, kötelezés, kettleball stb. ( attól függ, mi áll a rendelkezésedre.) Délután egy kis pihi, és este valami kardio, aerobikud edzés. Fogyáshoz különösebb étrendre, norbi updatera nincs szükség, ha rendesen mozogsz. Napi 5x étkezést tartsd be, reggeli, tízórai, ebéd mehet, amennyi jólesik, uzsonna és vacsora pedig valami lightos, ne egyél nagyon nehezeket, zsirosakat, cukrosakat. Cukrot gyümölccsel helyettesítheted. Szénsavas, cukros üdítőket felejtsd el. Amit az előttem hozzászóló írt, étrendet, illetve a csak rízs-csirke, rízs-csirke étrendnek nincs semmi értelme a te esetedben, ilyen étrendet általában tömegnöveléshez illetve megtartáshoz / szálkásításhoz használnak.
2013. júl. 14. 04:31
 3/5 anonim válasza:
Szerintem osztd be (mondjuk reggeleste a fekvők) szerintem mondjuk csak arra jó, higy azért legyen valami kondid.
2013. júl. 14. 07:32
 4/5 Osynho ***** válasza:
AnonymLV: amit te irtal, annak van ertelme? merthogy az is etrend. :-)
2013. júl. 14. 08:58
 5/5 anonim ***** válasza:

"fogyáshoz különösebb étrendre nincs szükség"

Ezzel inkább menj a fogyirovatba, ott várják a semmiből a csodát (: a fogyásnak, meg úgy az egészségnek az étrend az egyik (ha nem 'a') legfontosabb eleme.

" ilyen étrendet általában tömegnöveléshez illetve megtartáshoz / szálkásításhoz használnak."

A szálkásítás fogyást jelent (:

2013. júl. 14. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!