Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Jó az edzéstervem? Mit eredmén...

Jó az edzéstervem? Mit eredményezhet hosszú távon? (Izomzatban)

Figyelt kérdés

H-K-Sze-Cs-P Edzek Szo-V pihi.

Minden edzőnapon ugyan azokat a gyakorlatokat végzem de mindig egy kis módosítással...:

Hétfő:

1.Fekvőtámasz: 25x6 (Magasabb ponton van a láb)

2.Húzódzkodás: 25x6

3.Tolódzkodás padon: 25x6

4.Húzódzkodás fordított fogással: 25x6

5.Gugolás: 25x6

annyit a változtatás hogy minden nap más sorrendben végzem el a gyakorlatok (amelyik az utolsó volt, az másnap az első lesz.)

Kedd:

1.Gugolás: 25x6

2.Fekvőtámasz: 25x6 (Padon a láb)

3.Húzódzkodás: 25x6

4.Tolódzkodás padon: 25x6

5.Húzódzkodás fordított fogással: 25x6

Van értelme ennek hogy változtatom a gyakorlatok sorrendjét?

2013. márc. 19. 10:54
 1/5 Osynho ***** válasza:

Minden nap edzeni ugyanazt nem tudom mennyire jó dolog. :/ Inkább nagyobb intenzitás kellene, hosszabb pihenőkkel.

25X fel tudod maga húzni? Akkor eléggé izmos lehet a hátad. Vagy szarul csinálod. :D

2013. márc. 19. 11:01
 2/5 A kérdező kommentje:

első válaszoló!

Látom szövegértésből gyenge vagy :)

25 sorozatot végzek és mind a 25 alkalommal csak 6x húzom fel magam :)

2013. márc. 19. 11:04
 3/5 Osynho ***** válasza:

Kérdező:

látom te meg paraszt vagy, csak akkor hogy vársz segítséget?

A 25x6 miért egyértelműen a 25db 6-os sorozatot jelent? És annak mi értelme van? Egyáltalán hol írtad le (amit én nem tudtam elolvasni rendesen), hogy így van? Tanulj meg fogalmazni.

Gondoltam guggolásból és fekvőből nem csak 6ot tudsz csinálni és ebből következően a húzódzkodásból is több megy. Csak a 25 már elég haladó szint.

További jó edzést.

2013. márc. 19. 11:37
 4/5 lulu77 ***** válasza:
Szerintem konkrétan szinte semmi eredménye nem lesz, max ha extra vékony vagy és semmi izom nincs rajtad, akkor talán egy icipicit fogsz fejlődni, de az is hamar megáll.. De szerintem ennek nincs kifejezettebben sok értelme, max annyi hogy mozogsz legalább valamit. De izmosodást nagyon ne várj tőle.
2013. márc. 19. 12:02
 5/5 poiu ***** válasza:
Ezzel karbantarthatod magad. Fejlődést ne várj semmilyen mozgástól, amit ugyanolyan intenzitással végzel heteken át. Kíváncsi lennék, honnan jött az ötlet a 6 ismétléses sorozatokhoz.
2013. márc. 19. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!