Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit tegyek, hogyan folytassam...

Mit tegyek, hogyan folytassam a jövőm szerintetek?

Figyelt kérdés
Nos az van,hogy faluban lakom,Erdélyben.Itt nagyon sokat fociztam,és imádom,7 éve focizom kb. 15 éves vagyok,és szeretném a focival folytatni a jövőm.Jártam ki Magyarországra,Békéscsabára,és felvennének az akadémiára,de mégis érzem azt,hogy itt egyáltalán nem olyan edzések voltak mint kint ott,és hogy fel tudnék e zárkozni a Csabaiakhoz ? Most Szeptemberben mehetnék ki suliba. Csak nem tudom megéri e folytatni,hogy ha kint lennék fel tudnék e zárkozni,stb. Mert rohadt nagy áldozattal jár,hogy kimegyek.És a másik édesapám azt mondta ha nem fogok focizni megyek vele dolgozni keményen.Mit tegyek? sose voltam ilyen nehéz helyzetben.... Vagy esetleg ajánlanátok nekem itthoni gyakorlatokat amivel picit tudnék zárkozni vagy valami ? Ja és a másik az,hogy nagyon rossz tanuló vagyok,és ezért nem mehetnék iskolába vagy foci,vagy munka.

2018. márc. 11. 20:42
 1/1 anonim ***** válasza:

Hidd el, a magyar focihoz bárki fel tud zárkozni. :D Nem olyan óriási teljesítmények folynak itthon, tudsz egyeneset rúgni, akkor már jónak számítasz.

Azt meg felejtsd el, hogy nem tanulsz tovább, hiába rossz tanuló vagy, csak magadat szúrnád magad tökön, hiába nem tetszik apádnak, akkor is, ha nem jön össze valami szakmát menj tanulni. Anélkül az egész világban meg vagy lőve.

2018. márc. 13. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!