Szerintetek folytassam a kézilabdát?
Figyelj, ha kedved van hozzá és élvezed csinálni, akkor hidd el, a tanulás mellett lesz időd rá. A menstruáció miatt meg ne aggódj, majd vastagabb betétet teszel be és nem lesz gond. Meg amúgy is csak havonta egyszer van pár napig ugye..:)
Hajrá!! :)
Szia :)
Én pont egy éve voltam ugyanabban a helyzetben, mint te.
Augusztusban (pont az edzőtábor előtt) jött meg először. Ennek ellenére végigcsináltam az edzőtábort meg úgy amúgy az egész évet. Ezzel nem volt probléma.
A nagyobb "gond" a tanulással volt. Világéletemben kitűnő voltam, így a környezetem el is várta hogy felvegyenek (szintén kitűnő átlaggal) egy elit gimibe. Húzós év volt főleg hogy heti két meccsünk és három edzésünk volt, de azt mondom megérte, mert a sok felvételin stressz mellett találtam egy kis kikapcsolódást a kéziben és így is felvettek egy elég erős gimnáziumba. Rendben volt, hogy egy két edzést vagy meccset kihagytam de ez ezzel jár.
Én mindenképpen azt tanácsolom hogy folytasd mert a sport nagyon jól ki tud kapcsolni. Én még 9.-ben is folytatni szeretném, mert nagyon sok ismerősöm van aki jó tanuló és mellette versenyszerűen sportol.
Sok sikert a felvételihez! (Így utólag belegondolva nyugalom, egyáltalán nem olyan vészes, mint ahogy mondják, csak jól beparáztatnak :D Az erősségének megfelelő iskolába úgyis fel fognak venni :) )
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!