Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Lehet jövőm a fociban?

Lehet jövőm a fociban?

Figyelt kérdés
Idén ősz végén leszek 16. Imádom a focit és szerintem nem vagyok olyan rossz. Sokan dicsértek, hogy ilyen meg olyan jó vagyok. Volt, hogy játszottam csapatban, de 1 hétnél tovább sehol nem bírtam. Az a baj velem, hogy, ha nem tetszik a társaság(beszólogatnak, stb.), akkor egyszerűen képtelen vagyok focizni abban a közegben. A középpályán szeretek játszani, főként irányítót. A védekezést nem szeretem, mert ha hátul játszom totál bestresszelek és labdát kivágni is nehezemre esik olyankor. Csatárt sem szeretek játszani, mert inkább sokat szeretek játékban lenni, szeretem, ha nálam van a labda. Cselezni is elég jól tudok(oké, nem vagyok egy Ronaldinho), de inkább az ütemcseleket, testcseleket tudom jól kivitelezni és hintába ültetni az ellenfelet. Egy szóval nem tudom, hogy mit kezdjek magammal. A foci az életem, de nem tudok kitörni. Szívem szerint külföldre mennék, talán ott jobban érdekli a játékosokat maga a játék, minthogy beszólogassanak az "újfiúnak". Valaki? Nem tudom mihez kezdjek...

2013. ápr. 4. 00:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Velem is ez a helyzet mint veled!Ne figyelj a beszolásokra,mutasd meg hogy jó vagy és csak az edzésre koncentrálj!Az edzö is értékelni fogja ha sokat hajtasz és nem aval törödsz hogy hogy piszkáld a másikat!!Találj egy valakit akivel jol össze tudsz játszani!Te nyujts mindig 100%-ot,és szard le mások hülye beszolásait!Magadért játsz,ne másért!Én 20 éves vagyok és nincs már jövöm,csak a hobbi foci maradt nekem,de elöted még ott a jövö!
2013. ápr. 4. 10:13
 2/5 anonim válasza:

Valójában nem hinném, hogy előtte nagy jövő állna. Bár nyilván bármi is lehet még. De ha eddig nem játszottál csak 1-2 hétig csapatoknál akkor az igen felejtős, mert 16 évesként ha ebből akarsz megélni akkor már jóval előrébb kellene tartanod.

Másik dolog, hogy mindenhol ez megy, a foci maga az élet is egyben, mindenhol lesznek akik majd utálnak, beszólogatnak...és nem lehet mindig elmenekülni mindenhonnan ahol ezt teszik veled...

Játsz jól, viselkdejd úgy hogy ne szólogassanak be és akkor majd tisztelni fognak..Ha rúgsz meccsenként két golt vagy adsz 3 gólpaszt egy idő után tisztelni fognak.

2013. ápr. 5. 09:00
 3/5 anonim válasza:
hogy lenne...
2013. ápr. 5. 16:45
 4/5 Surányi Bálint válasza:
Én is az elöttem szólóknak adok igazat szerintem nem fog sikerülni
2013. ápr. 5. 17:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Nincs jövőd a fociban 20 évesen első? Ne csodálkozz...

"Magadért játsz,ne másért!"

NE magadért játsz hanem a csapatért, itt a bibi.

2013. ápr. 7. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!