Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek folytassam?...

Szerintetek folytassam? (Kézilabda)

Figyelt kérdés

Volt egy porckopásom jobb térdembe,amit meg is műtöttek,2éve.(oldalsó tokbemetszés is volt)

(4évig játszottam,elég jól teljesitve,de nem szeretném abba hagyni)

Valakinek valami véleménye műtét után újra sport?

(Azt hozzá kell tennem,hogy most értem el azt a célt,hogy tudjak kocogni fájdalom nélkül,de hogy bele rugjak egy labdába egy egészséges gyengét az borzasztoan fáj,és utána feldagad..:/

Válaszokat köszönöm! :)

2016. ápr. 2. 09:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy érdemes lenne, a térd borzasztóan kell kéziben pl. a leérkezésekhez. Másik dolog! Lehet hogy menne, és tudnál játszani, de teljesen tönkre tennéd, aztán egyáltalán nem tudnád használni még kocogáshoz sem.
2016. ápr. 2. 13:31
 2/3 A kérdező kommentje:

Teljesen igazad van!

15évesen lett ez.

De sajnos kiderült még egy pár komoly baj,szoval szerintem esélyem sincs! :(

2016. ápr. 2. 13:55
 3/3 anonim válasza:
Én nem adnám fel ilyen hamar! Mindenesetre sportorvossal konzultálni feltétlenül kellene.Sok profi játékos épült már fel ilyen sérülésből, míg másoknak sajnos nem sikerült újra formába hozni magukat. Beszélj sportorvossal! :)
2016. máj. 27. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!