Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Folytassam a focit? Ha igen,...

Folytassam a focit? Ha igen, játékosként vagy edzőként inkább?

Figyelt kérdés
Csak amatőr szinten fociztam (megye1-3), de nagyon szeretem ezt a játékot, sajnos volt térdsérülésem, ami talán sosem lesz olyan mint azelőtt volt, most az ősszel nem fociztam sehol nagypályán, de kispályán rendszeresen, most fogom befejezni az egyetemet és gyakorlatilag semmire nem volt időm. Tavasszal visszamehetnék nagypályára lenne lehetőségem úgy néz ki, de lehet többet nem lesz már mert fiatalabb nem leszek. Nem tudom lenne értelme, még gondolkozok rajta hogy csinálok egy edzői sulit ez után, Mikor lenne aktuális azt elkezdeni? Játsszak amég megtehetem vagy másra fókuszáljak már az életben? szeretnék lehetőleg valami sporttal kapcsolatos dologgal foglalkozni a jövőben.

2015. dec. 12. 13:04
 1/1 anonim válasza:
Ha szereted akkor csináld,ne csak kifogást gyárts magadnak!
2016. jan. 3. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!