Miket tanácsolnátok az ügyben, hogy minden nap egy lépéssel közelebb legyek a focistává válásomhoz?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A nyáron borzasztóan megtetszett a sport, és elhatároztam hogy addig fogok edzeni míg meg nem tanulok játszani. 8. osztályos srác vagyok, 6 gólt és 4 gólpasszt sikerült elérnem az eddigi hobbi-meccseimen, viszont nagyon zavar hogy az iskolánkban az edzőbá engem nagyon alábecsül. Hogyan tudnék bizonyítani neki, hogy vigyen engem is meccsre? Illetve milyen edzéseket ajánlanátok? Hogyan tanuljak meg dekázni? 71 kilóval is lehet valaki fiatalon jó focista? Válaszotokat előre is köszönöm! ^^2016. szept. 27. 21:54
1/5 A kérdező kommentje:
Kiegészítés, hogy csatár posztban játszom.
2016. szept. 27. 21:58
2/5 anonim válasza:
A dekázást én még most is szoktam gyakorolni, de egyre jobban megy. Gyakorolj sokat, ha van szabadidőd akkor menj focizni. Nézz focis videókat (ahol cseleket tanítanak) vagy nézz rendes meccset, mert abból is lehet tanulni a technikákat meg ilyenek. Foglalkozz minél többet a focival. Aztán meglátod, egyre jobb leszel ;)
3/5 anonim válasza:
Még az előző vagyok, a videókból tanuld meg a cseleket.
Ajánlom neked a SKILLTWINS et és a F2FREESTYLER t is.
Remélem sikerül a célodat elérned
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a támogatást! :)
És azzal mit tudok kezdeni hogy a girnyó önzőzős egoista pávagyerek nem passzol sose mert "nem érdemlem meg hogy passzoljon" vagyis én így vettem észre mert meccsenként néha csak 1-1 kényszerpasszt kapok tőle és ennyi.
2016. okt. 1. 09:33
5/5 anonim válasza:
Szia! A dekázásnak nincs köze ahhoz ,hogy jól focizz. Egyébként,ha a pávagyerek nem passzol akkor fejlődj és előbb utóbb észreveszi magát,hogy jó ha összejátszik veled. (vagyis passzolj neki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!