Ti mit gondoltok, tanácsolnátok?
Az utóbbi idöben,mind azzal vagyok,hogy kövér vagyok és,hogy senki sem szeret.Persze az nem épp így van, de mind a külsömben kapom a hibát és nem vagyok magammal megelégedve habár,sokan írják :milyen jól nézel ki,szép vagy stb...
Ezen akarok egy picit változtatni,úgy érzem egy kis súly felesleg lehet az oka..Le szeretnék adni pár kilót,de nem tudom miért,mert kövér sem vagyok.Szerintetek szükségem van egy kis fogyó kúrára vagy edzésre?én edzésre gondoltam csak azért most 14 évesen nem fogok kondi terembe járni.
így nézek ki: [link]
mit gondoltok fógyjak még ,mert 173 cm vagyok 59-60 kg ?
vagy edzek?vagy így ís jól van?
Nem rossz a kategória annyira, ne félj, de az önértékelésedet rendbe tehetnéd. Semmi baj sincs veled, sem a kép, sem az adatok alapján.
Az edzéssel sosem tehetsz rosszat. Az egészségeden kívül mindig javíthatsz a kinézeteden ahhoz képest, mintha nem edzenél, de még egyszer mondom, abszolút rendben van a kinézeted így is!
és az edzést legtöbbször a képességek fejlesztésért is végezzük,az egészségmegőrzés mellett.
az esztétikus külső meg egy kellemes mellékhatás,nem feltétlen cél.
a képen a tartásod nagyon nem előnyös.
megemelt vállak,görbe hát,később lehetsz még hátfájós is,de ha elkezdesz edzeni,akár ezt is megelőzheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!