Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Vettel megdönti Schumacher...

Vettel megdönti Schumacher rekordját? Minden idők egyik, hanem a legtehetségesebb forma 1-es pilótája. Halad a 4vb címe felé, mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Vettel a legfiatalabb 3x világbajnok lett 25 évesen, ami hatalmas eredmény. Én úgy tudom, hogy az eddigi legfiatalabb 3x világbajnok harmincon fölül szerezte meg ezt a rangot, talánt 31 évesen, és ha jól tudom, akkor a legendás Senna volt az. Nos Vettel 6 évvel korábban már elmondhatta ezt magártól. 6 évvel korábban, ami piszok sok idő. 25 évesen ha csak szigorúan a számokat nézzük (vb címek), tehát 25 évesen már elérte azt, amit Senna ért el 31 évesen (Isten nyugosztalja a legendát!). Ez valami egészen hihetetlen, és ez még semmi. Most 26 évesen minden idők legfiatalabb 4x vb bajnoka lehet, ami ha beteljesül, akkor szerintem (szinte) megdönthetetlen lesz. Schumacher a rekordt tartó 7 vb címmel, nos Vettel nagyon közel lesz hozzá, és Schumacher a többségét, mind 30 év felett szerezte meg. Ebből is látszik, hogy Sebastian nagyon nagy eredményeket ért már el, "idő előtt".

Mikor Vettel a Forma 1-be lépett, én már akkor mondtam, hogy ez a srác nagy eredményeket fog elérni, és rekordokat fog döntögetni. Akkor azt mondtam, hogy nagy esély látok, hogy minimum megközelití, akár be is hozza, vagy megelőzi Michael 7 vb címét. Akkor szinte mindenki kinevetett, hogy hülyeséget beszélek. Mindenki Alonsonak, és Kiminek drukkolt szinte. Nos Vettel egyeduralkodó lett. Én neki drukkolok.

Persze sokan mondják, hogy nem a tudás, hanem a kocsi. Ez nem igaz. Az a része igaz, hogy erős, és gyors az autója, de zsinórban 3-4 vb címet csak a legjobbak tudnak nyerni, ezt NEM KELL MEGMAGYARÁZNI, nem szorul magyarázatra. Szokták mondani, hogy a győzelmet nem kell magyarázni.

Szerintetek meglesz a 7 vb cím?

2013. szept. 23. 23:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Meglehet.

A különbség Vettel és Schumacher között, hogy Vettel (sem senki más jelenleg) nem rak bele annyit a kocsiba, mint amennyit Schumacher annak idején.

Persze nem is lehet, mert teszttilalom van. Nem is összehasonlítható a kettő emiatt.

Schumacher "kifejlesztette" magának az überFerrarit, ami azóta valahogy nem megy, mióta a szupertrió (Todt,Brawn, Schumi) nincs ott.

Ha Hamiltonnak is végre összejönnek a dolgai, lesz itt még harc. Egyre jobb a Mercedes. Mikor Schumachert szerződtették, akkor mondták, hogy öt év kell hozzá, hogy jó legyen a kocsi. Lassan ott vagyunk.

Alonso lassan kiöregszik, egy hisztis gyerek volt és maradt, jövőre jön mellé Kimi, szép lassan felőrli magát a jégemberen majd. A többiek meg nem vb matéria. Igazság szerint én jövőre egy Kimi vb-nek örülnék. Vagy Haminak.

2013. szept. 24. 01:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Egyetértek. Amúgy én Alonsot megpróbáltam megkedvelni, nem rajtam múlt, de egyszerűen nem megy. Az a sok durci, hogy nem tudja elviselni, hogy Vettel egyenlőre jobb, és eredményesebb, azok a nyilatkozatok, szóval nem is tudom. Hami állatira jó pilóta, ha ő lenne Vettel csapattársa, hát lenne ott verseny. XD
2013. szept. 24. 11:24
 3/5 anonim válasza:
szerintem 4 utan leall
2013. szept. 30. 19:51
 4/5 anonim válasza:

Ő leállni? Nem tud és ez emeli a legnagyobbak közé :)

Alonso az egyik legtehetségesebb pilóta a mezőnyben, de az a viselkedés és arrogancia.....nagyon nem kedvelem.

Vettelnek pedig simán meglehet a 7 :)

2013. okt. 6. 14:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Na és most mit gondoltok? :)
2019. aug. 1. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!