Csak engem nem érdekel ez az idióta foci? (többi lent)
Utolsó mennyire igazad van ://
Csak a legtöbb előtted szóló ezt nem ismerné be.
Hát van egy pár gyöngyszem. pl.: "Nekem nem felháborító sem a sok fociőrült, sem a te koncepciózus véleményed.
Csak nagyon érdekes, hogy milyen felszínesen tudunk gondolkodni. Az is érdekes, hogy valakit mások szélsőségessége "feldühít", és nem látja értelmét, míg a saját véleménye meg milyen. Érdekes."
De azért két kommenttel előtte leírja neked, hogy szégyelld magad.. :D Itt az a gond a válasz adókkal, hogy nem látják a fától az erdőt. Mások szélsőségessége feldühít, naná, hogy feldühít, ha majd meg kell dolgozni minden egyes forintért és amit a drukkerek szétbarmolnak a TE adódból fogják megcsináltatni, a stadionokat a TE adódból fogják felépíteni, a focistákat szintén ebből fizetik meg. Abból az adóból, amit költhetnének a kórházakra, egészségügyre, oktatásra, nyugdíjalapba, vagy hogy ne legyen egy vagon kátyus sz*r az úttest, legyen normális köztisztaság, hogy a mentő a rosszulléthez ne 6 óra után érjen ki, hogy a sürgősségin a kórházban ne a hideg folyosón kelljen várni 10 órákat. Emiatt mikor fog kivonulni a végre a magyar nép, kérdem én? Mikor fogják szétverni a parlamentet esetleg, a buszmegálló helyett? Innentől kezdve ne mondja azt senki azokra akik nem szeretik a focit, hogy felszínes a gondolkodásuk. Nem kell a megjátszós duma, meg a nagy magyar nyálverés az összefogásról.
18.48.
Hogy milyen nagyon nem figyeltek. A szégyelld magad a 20.07.-esnek szólt, oda van írva.
A többi bolhaköhögés, szóra sem érdemes, mindig ugyanez a blablabla.
Így vissza nézve ja tényleg neki írta.
Nem gondoltam hogy van aki az összes választ elolvassa. :D
Utolsó sztem kicsit félreérted és túlreagálod. Egy szóval se mondtam h idióta vagy...
Mint írtam már azokra értettem akik túlzásba esnek...
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!