Csak engem nem érdekel ez az idióta foci? (többi lent)
Engem nemigazán érdekel de azért most a magyar meccseket megnéztem és mostmár kifejezetten utálom is. :D
Ez a színészkedés amit levágnak..hihetetlen szégyen, hogy férfi létükre ezt megcsinálják.(nyílván nem csak a magyarokra gondolok)
De kinek mi töllem az nézi aki akarja.
Én nem szeretem a focit. Vagyis csak nézni nem szeretem. Egy csapatnyi ember futkos egy ladba után...
Focizni szeretek de magát a meccset nézni nem.
Nem szeretem a focit. Úgy általában véve nem is érdekel. A VB-be néha bele-bele nézek, de nagyjából úgy vagyok vele, mint te. Nem értem, hogy miért kell petárdázni, vagy őrjöngeni, mint pl. tegnap a horvátok.
DE
Ennek ellenére ezt az EB-t én is figyelemmel kísérem és szurkolok és a körmömet rágtam most is végig. Mert ez most nagy dolog (szerintem).
A fizetésre rátérve:
Nem sajnálom tőlük. Akkor sajnálnám, ha bárki lehetne focista. De nem lehet akárki és ez nem véletlen. Az élsport kemény és elhivatottságot jelent. És ez természetesen nem csak a focistákra vonatkozik.
Alapvetoen en sem vagyok fociorult, plane, hogy lany vagyok, de most igenis vegigneztem a meccset.
Egyebkent szamomra nem maga a foci az, ami gyomorforgato, nem is a normalis szurkolok, hanem a rohadt tetu futballhuliganok. Pl. a raketaval lovoldozo oroszokat ugy toloncoltam volna ki, hogy a labuk ne erje a foldet.
Igen lány vagyok. :D és apával végig kellett néznem tegnap az eb-t stb. Nem is lett volna olyan nagy baj, csak annyi őrült rajongó van a környezetemben mintha át lenne mosva az agyuk xd
Majdnem az ablakunkat kidobták kővel, petárdáznak stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!