Csak a kalória hizlal? Tudom idióta kérdés de érdekel hogy ha pl. light kólát iszik valaki ugye 1 kalória attól független h egészségtelen nem hizlal?
Tudom, hogy itt senki sem fog velem egyet érteni, ezért nem is bővitem ki nagyon a véleményem, viszont nagy vonalakban elmondom a lényeget: létezik egy olyan amerikai oldal, hogy " Második vélemény " - ezen az oldalon olyan dolgokat vizsgálnak, amik köztudottak, tudományilag is elfogadottak, mégsem teljesen igazak. És ami a legmegbontránkoztatóbb az az, hogy ilyen dologból nagyon sok van, a kalóriáktól elkezdve egészen a sportig, a vegetáriánus életmódig s a sor még folytatódik.
Sok olyan dologra fényt vetnek, amik miatt a világ nagy része tévúton jár, illetve nem vet nagy fényt a dolgokra, mivel kevés ember hajlandó valóban utánna járni a témának és megvilágitást keresni. Szinte minden ember, aki fogyni vágyik, tisztában van a kalóriákkal. Ha a felhasznált kalóriák aránya nagyobb, mint a bemeneti kalóriák száma, akkor fogyásról beszélünk. A diéta szakértők ezt egyszerű matematikának nevezik.
De hányan járnak valóban utánna ennek az információnak ? Hányan szántak rá valaha is 30-40 percet, hogy ennek a témának alaposabban is utánnajárjanak ? Mert amit találni lehet, az elképesztően ütközik a belénk táplált elvekkel. És mégis, lehet, hogy eddigi diéta tudományunk nagy része mégcsak nem is súrolja a valóságot...
Utolsó: Ezt kifejthetnéd bővebben is, biztosan sokakat érdekel itt!
Amúgy a light cola nagyon nem egészséges. Cukros "lónyál" inkább igyál vizet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!