Nem.
Valószínűleg az amerikai kontinensen élők 90%-át (vagy több) nem érdekli, de szerintem Kínában sem ez a legnépszerűbb esemény.
Itt Európába azért sokan nézik, ha nem is élőbe, de utólag azért elolvasnak ezt-azt a neten. Persze itt is vannak sokan, akiket teljesen hidegen hagy.
És kit érdekel, hogy téged nem érdekel? Én ennek az egésznek azért örülök a legjobban, mert végre egy kicsi optimizmus szorult néhány emberbe, főleg a győzelem után. Rosszmájú emberek ugyan úgy lesznek, de olyan jó látni, hogy az egész ország úgy-ahogy együtt van és együtt szorít a sikerért.
Igen, az szomorú, hogy más sportokra fele ennyi figyelem sem hárul, viszont a foci "mainstream" sport, arra figyel oda mindenki.
Azt reméltem, lelkes leszek, de nem rázott fel a magyarok győzelme :(
Vagy a korral jár vagy csak megkeseredtem.
Először is a kérdezőknek mondom, hogy nem menőzésből írta ki, hanem mert égőnek érezheti. Én is pont azért ütöttem be ezt a Googlebe, hogy nem lássam, egyedül vagyok-e.
Kérdezőnek:
Nem vagy egyedül, és nem is szégyen, nem kell, hogy mindenkinek ugyanaz legyen a rajongási témája. Engem például 16 éves koromig az úszás érdekelt nagyon (folyton azt néztem az olimpiákon). Ma meg már az se.
Személyes ízlésem szerint airsoft VB-t kéne csinálni. Csinálni arénákat, kiépíteni bennük lövészárkot, meg fedezéket, a közönség meg úgy tudja nézni, mint egy focit.
Ennyit arról, hogy kit mi érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!