Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Csak engem nem érdekel a foci EB?

Csak engem nem érdekel a foci EB?

Figyelt kérdés

2016. jún. 14. 19:00
1 2
 1/13 anonim válasza:
40%
Hülyeség az egész :D
2016. jún. 14. 19:02
 2/13 anonim ***** válasza:
32%
Nem, jó pár millióan vagytok még. Mondjuk azt nem értem miért kell ennek hangot adni.
2016. jún. 14. 19:38
 3/13 anonim ***** válasza:
43%
Mert a focinak miért kell hangot adni? :D több embert nemérdekel mint akit érdekel.
2016. jún. 14. 19:43
 4/13 anonim ***** válasza:
67%
Mert egy népszerű eseményről van szó. Más népszerű eseménynek(nem csak sport) is adnak hangot. De ha engem valami nem érdekel, akkor nem hangoztatom csak úgy, hogy mennyire utálom, hogy ezzel éreztessem, hogy én mennyire különleges vagyok..
2016. jún. 14. 19:49
 5/13 anonim válasza:
76%

Nem.

Valószínűleg az amerikai kontinensen élők 90%-át (vagy több) nem érdekli, de szerintem Kínában sem ez a legnépszerűbb esemény.

Itt Európába azért sokan nézik, ha nem is élőbe, de utólag azért elolvasnak ezt-azt a neten. Persze itt is vannak sokan, akiket teljesen hidegen hagy.

2016. jún. 14. 20:09
 6/13 anonim ***** válasza:
86%

És kit érdekel, hogy téged nem érdekel? Én ennek az egésznek azért örülök a legjobban, mert végre egy kicsi optimizmus szorult néhány emberbe, főleg a győzelem után. Rosszmájú emberek ugyan úgy lesznek, de olyan jó látni, hogy az egész ország úgy-ahogy együtt van és együtt szorít a sikerért.

Igen, az szomorú, hogy más sportokra fele ennyi figyelem sem hárul, viszont a foci "mainstream" sport, arra figyel oda mindenki.

2016. jún. 14. 20:11
 7/13 anonim ***** válasza:
14%

Azt reméltem, lelkes leszek, de nem rázott fel a magyarok győzelme :(

Vagy a korral jár vagy csak megkeseredtem.

2016. jún. 15. 10:25
 8/13 anonim ***** válasza:
79%
Nem érdekel, de azért kiírsz egy kérdést róla. Valóban logikus.
2016. jún. 15. 10:29
 9/13 anonim válasza:
23%

Először is a kérdezőknek mondom, hogy nem menőzésből írta ki, hanem mert égőnek érezheti. Én is pont azért ütöttem be ezt a Googlebe, hogy nem lássam, egyedül vagyok-e.

Kérdezőnek:

Nem vagy egyedül, és nem is szégyen, nem kell, hogy mindenkinek ugyanaz legyen a rajongási témája. Engem például 16 éves koromig az úszás érdekelt nagyon (folyton azt néztem az olimpiákon). Ma meg már az se.

Személyes ízlésem szerint airsoft VB-t kéne csinálni. Csinálni arénákat, kiépíteni bennük lövészárkot, meg fedezéket, a közönség meg úgy tudja nézni, mint egy focit.

Ennyit arról, hogy kit mi érdekel.

2016. jún. 17. 22:11
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Te vagy az egyetlen, akit nem érdekel.
2016. jún. 17. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!