Világító szelepsapka érdekel engem . Akinek van az megvan vele elégedve? ( többi lent! )
Mi az előnye és hátránya?
Hol lehet ilyeneket kapni?
Szinte bármelyik kerékpáros üzletben lehet kapni, van sok fajtája. Egy alumíniumot vagy acélt érdemes venni, nem gagyi műanyagot. Ezt mi autóra is tettük és még az sem rázta szét, az esőt is kibírta.
Előnyei, hát most erre mit mondjak, akkor is lát az oldalról jövő autó, ha valamiért offon van a lámpája, ez az előnye a macskaszemmel szemben :D
Nem kell ezen ennyit agyalni, ez egy pár forintos játék kiegészítő, ha tetszik, vedd meg.
Vagy ha komolyabb dolgot akarsz, akkor nézd meg a monkeyelectricet.
Nekem van,én kocsira nem raktam fel,mert túllógott és padkánál úgyis szétment volna vagy a szelepet szakítja ki.
Bringán jól látszik sötétben,viszont gyenge műanyag és gombelemes,hidegbe gyorsan lefog merülni.
És ezekhez lehet kapni elemet is , ha lemerül?
Mert elolvastam néhány kommentet és azt írták , hogy nem érdemes . Annyi erővel egy újat lehet venni.
És árban körülbelül mennyi?
Gombelem, egy valamirevaló boltban lehet kapni. 1000-2000 ft a sapka, pár száz forint max az elem.
Nem egy 90ezer forintos villát veszel, nem kell túllihegni.
Dunakeszi Auchanba tuti lehet kapni előnye max az ,hogy észrevesznek oldalról
hátránya + az ,hogy könnyen le tudják lopni ha kikötöd a bringát ,de ha nem kötöd ki sehol mint pl én akkor semmi baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!