Van valakinek ilyen futócipője? Meg van vele elégedve? Érdemes megvenni?
Nekem személyes tapasztalatom egyik márkáról sincs (nekem asics van), de a párom adidas futócipője elég jól bírja a strapát.
Viszont lehet, h nm fog tetszeni, de én vateráról, teszveszről semmiképp nem vennék cipőt, futócipőt pedig pláne nem. Nagyon nem mindegy, h jó -e a mérete, kényelmes -e, milyen benne mozogni, mennyire rugalmas a talpa, stb.
Ráadásul így megkockáztatod azt is, h nem eredetit vásárolsz, ami nem a flancolás miatt baj, hanem azért, mert az eredetivel biztos lehetsz benne, h minőséget és egy hozzá kapcsolódó élettartamot veszel.
Ha az anyagiakkal van a gond, hasonló áron pl. a decathlonban rengeteg féle közül tudsz választani, az én asics-om is onnan van, olyan 15k körül vettem. De hervisben, és hasonló helyen is érdemes körülnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!