Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A magyarok miért nem tudnak...

A magyarok miért nem tudnak focizni?

Figyelt kérdés
Jellemzően azon sikersportágakban jeleskedünk inkább, ahol kevésbé számít az intelligencia (vízilabda, kézilabda,kajak-kenu). A magyar bajnokságot is érdemes összehasonlítani a spanyollal, hiszen míg nálunk botlábú atléták fociznak, addig a spanyoloknál inkább a technikás, fürge játékosokat preferálják. A tőkehiányra kár hivatkozni, hiszen már a környező országok csapatai is erősebbek technikailag. Nekünk pl. miért nincs egy Luka Modric-hoz hasonló kreatív középpályásunk?

2013. aug. 2. 14:04
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
Le van szarva, hogy mit csinálsz, csoportosítsák a pénzt a sportokba, mert semmi értelme a sok munkanélküli diploma nélküli embernek akikben lehetne potenciál, legalább sportolhatnának nevetséges mi fizetést kapnak ők, meg en blocke mindenki...meg amúgy stadionok esetében akkor meg ne az én adómból szórakozzanak már az emberek a stadionokban...kb ue.
2013. aug. 11. 18:43
 42/46 anonim ***** válasza:

Magyarországon a szocializmus után soha nem épült stadion állami pénzből, most már igazán itt volt az ideje, gyakorlatilag semmilyen nemzetközi tornát nem tudnánk megrendezni amihez stadion kell, olyan állapotban van az összes.

És azzal ne gyere, hogy jobb lenne, ha a pénzeket a sportra szórnánk el. Egy mekis eladó több értéket teremt mint egy középszerű atléta. Miért lenne az jobb az országnak ha 10 helyett 13 érmet hoznánk haza olimpiáról? Ilyen hü.lyevel már rég nem találkoztam.

2013. aug. 11. 19:55
 43/46 anonim ***** válasza:
Mert én örülnék neki, nekem jobb lenne és azoknak is akik esetleg lehet jó sportolók lehettek volna de nem lettek, mert pénzben nem éri meg..ilyen erővel azt is mondhatnád miért éri meg, hogy a Fidesz kormányoz most.
2013. aug. 11. 20:22
 44/46 anonim ***** válasza:
Semmi köze a kérdéshez, de elárulom, hogy azért éri meg, mert egy demokratikus országban az kormányoz akiket az emberek megválasztottak.
2013. aug. 11. 22:57
 45/46 anonim ***** válasza:
Ha ez olyan gazdag ország lenne, mint Svájc, akkor megérteném, de amikor annyian élnek (vegetálnak) a létminium alatt, egy miniszterelnök hobbija miatt stadionokra költik a pénzt, ezt nem fogom soha megérteni.
2013. aug. 11. 23:40
 46/46 anonim válasza:
Azert nem tudnak mert nem tudnak es enyi focistanak szuletni kell nem lehet tanitani !!!
2013. okt. 18. 23:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!