A magyarok miért nem tudnak focizni?
" tagdíj,cipő,annak cserélése, mert elhasználódik,kapusoknak kesztyű,mezek megvétele stb..vízilabdában tagdíj,és cső, fecske úszósapka esetleg és minden nagyobb városban van uszoda..de ettől függetlenül is..ha az állam támogatna akármit is a focin kívül (ne jöjjön a taó stb. amit mezőkövesdre lepasszoltak havernek 400 milla az több mint az egész támogatás) és akkor jobb lenne ah elyzet"
De te a profi foci költségeiről beszélsz. Mellesleg még az is töredéke a profi vizilabdáénak, én meg arról beszéltem, hogy amatőr szinten a foci gyakorlatilag ingyen van, jó hogy az lesz a népszerűbb sport mint a többi. Senki nem fog azért 10 ezreket költeni, hogy elkezdjen egy olyan sportot, amiről lehet, hogy kiderül, hogy nem is tetszik neki.
De mit nem értesz azon, hogy a focit bárhol lehet űzni --> többen is fogják űzni --> többen fogják ismerni, népszerűbb lesz --> többen nézik és többen játszák profi szinten.
Jégkorong? Nekem a lakóhelyen 100 km-es körzetében nem lenne lehetőségem sehol sem játszani, pedig megyeszékhelyen lakok. Hány olyan jégpálya van az országban ami alkalmas a játékra? És hány focipálya? Ne vicceljünk már.
"10 jégpálya minimum és a focipályák olyanok, hogy egy u17 EB-t nem rendezhetnénk. és értem, hogy lemennek a pályára..csak minek.."
10 jégpálya... a városban ahol lakok legalább 2x ennyi focipálya van, pedig még nb2-es csapat sincs.
Miért mennyien néznek egy jéghoki meccset? Tegnap a Győr-Fradin 7 ezer néző volt, a mai Győr meccs meg telt házzal fog menni. Van egy olyan sejtésem, hogy ha a jéghoki vb győzelemért játszanánk nem lenne ezer néző sem... Amúgy meg a jéghoki és a vízilabda szintén 2-2 érmet hozhat maximum, csakúgy mint az összes többi csapatsport, de népszerűbbek is, mint azt nézni, hogy valaki hogy úszik le 200 métert. Egyszerűen vicc, hogy ilyen sportágak mint az úszás, meg a kajak, meg a vívás több mint 10 érmet is kitermelhetnek. Puzsérnak van is egy videója róla, nagy ripacs ez az ember, de itt el kell ismernem, hogy igaza van:
http://www.youtube.com/watch?v=_CGa2ozqdgA
Ja és hogy tiszta legyen: szeretem a kézit is és a vízilabdát nézni, most is végig izgultam a vizes vb-t, de akkor sem mondhatom azt, hogy ezek a sportágak értékesebbek vagy népszerűbbek a focinál, mert nem azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!