Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A magyarok miért nem tudnak...

A magyarok miért nem tudnak focizni?

Figyelt kérdés
Jellemzően azon sikersportágakban jeleskedünk inkább, ahol kevésbé számít az intelligencia (vízilabda, kézilabda,kajak-kenu). A magyar bajnokságot is érdemes összehasonlítani a spanyollal, hiszen míg nálunk botlábú atléták fociznak, addig a spanyoloknál inkább a technikás, fürge játékosokat preferálják. A tőkehiányra kár hivatkozni, hiszen már a környező országok csapatai is erősebbek technikailag. Nekünk pl. miért nincs egy Luka Modric-hoz hasonló kreatív középpályásunk?

2013. aug. 2. 14:04
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
10-es szarul a Barcában fociznak nem itthon...gondolj bele ha a Vasas színeiben akart játszani Neymar akkor vajon miért ment a Barcába? Egyszerű! Mert az angyalföldiektől nem kapott ajánlatot...talán majd ha nagyon össze kapja magát és a Vasas edzője is megkegyelmez akkor az öregfiúkba talán majd befér..
2013. aug. 2. 19:27
 12/46 anonim ***** válasza:
1960-as években elvitte őket a cica(vagyis a németek).
2013. aug. 3. 12:42
 13/46 anonim ***** válasza:
Azér mert pl horvátországban sokkal többet tőrődnek a tehetséges játékosokkal . nem úgy mint itt. de ugyan úgy pl Spanyol,Olasz,Anglia de akár még ausztriába is sokkal többet törődnek..
2013. aug. 3. 15:59
 14/46 anonim ***** válasza:
sztem meg igenis vannak tehetséges játékosaink! csak egy kemény edző kéne aki irányitja őket,és magas szinvonalú edzést tart nem pedig bohckodik! Nincs a magyar fociban összhang az erőnlétük sem a legjobb,az inteligencia szerintem nem leg nagyobb dolog ami kelhet a focihoz!!! annyi hogy ne legyen olyan hülye hogy egy taktikai edzésen ne tudja hgy hova kell álni de sztem nem számít különösebben az inteligencia!
2013. aug. 4. 02:37
 15/46 anonim ***** válasza:
Stadionokból lesz bőven, de néző aligha, mert ki a fene kiváncsi erre a magyar futballnak nevezett nullára? Akik kimennek, inkább balhézni mennek, mert úgysincs semmi a pályán. Álmatagon magam elé bámulni én is tudok, ha ennyit fizetnek nekem is, mint ezeknek a senkiknek, akkor még inkább.
2013. aug. 4. 16:05
 16/46 anonim ***** válasza:
Puskás Akadémia a milliomosok kölykeinek a tehetségkutatója, nem a faluszéli gyerekeké! A szegények fiai nem kellenek nekik. De minden magyar csapat megveszi a máshol nem kellő közepes vagy még gyengébb játékosokat. Nagyon sok pénzért.
2013. aug. 4. 16:09
 17/46 anonim ***** válasza:

"Stadionokból lesz bőven, de néző aligha, mert ki a fene kiváncsi erre a magyar futballnak nevezett nullára? Akik kimennek, inkább balhézni mennek, mert úgysincs semmi a pályán. Álmatagon magam elé bámulni én is tudok, ha ennyit fizetnek nekem is, mint ezeknek a senkiknek, akkor még inkább."

Tudod, így is az a helyzet, hogy a foci a legnépszerűbb sport az országban. Most nyertünk pl férfi vizilabda vb-t, a nők pedig harmadikok lettek, mégis a legótvarabb nb1-es meccsen több néző van, mint egy egész ob1-es vízilabda fordulóban összesen.

2013. aug. 4. 16:16
 18/46 anonim ***** válasza:
Egy forintot se adjanak az én adómból futballra, amig olyan, amilyen.
2013. aug. 4. 16:22
 19/46 Antimod ***** válasza:

Tehetségesek a magyar játékosok, csak kevés van belőlük, és húsz éves koruk felé megrekednek fejlődésben - talán a közeg, talán az infrastruktúra, talán az edzők miatt.

A korosztályos válogatottak többnyire versenyben vannak a többiekkel, de aztán az U21 után nagy űr van.

A legtöbb jó válogatott mögött ott van egy erős bajnokság, ritka az, ahol nincs összefüggés. Szerbia talán kivétel, de ők pedig szinte egytől egyig tömegesen, fiatalon külföldre kerülnek, és ott fejlődnek ki igazán.

2013. aug. 5. 08:54
 20/46 anonim ***** válasza:

Intelligencia? Hát ne szívass már, még, hogy fociba kell a legtöbb.

Mert rohadjanak már meg, mi van itt abba kéne hagyni a focit itthon..leminősíteni a szarba amatőrre..csak a sporterőt veszi el más sportágaktól, valamint naplopókat termel.

A focit 6-8 ország veszi komolyan..jó tudom, hogy legnépszerűbb meg minden, de van 6-8 ország akiknek van elegendő népessége,relatív tehetségfaktora, és legfontosabb pénze arra, hogy folyamatosan utánpótoljon, megérje focizni, legyen nézőszám, mert az embereknek arra is van pénze stb. nekünk magyaroknak erre nincs pénzünk, meccsre járni sincs, utánpótlásra sincs, és több tízezrek olyan naivak, hogy azt hiszik fociból majd megélnek.

Na amúgy semmi értelme nincsen azok a tízmilliárdok amik focira mennek (ami jelzem 1 olimpiai érmet adó sportág) azok helyett kézilabda/vívó/birkózó/judo/rendezvény/kulturális csarnokokat uszodákat kéne építeni, és az is, megfigyelhető, hogy női ágakban lassan jobbak vagyunk, mert sok kisgyerek mind lemegy a libalegelőre focizni aztán lesz belőlük semmi, ahelyett, hogy Magyarország szemszögéből normális sportot válasszunk. Ahhoz, hogy a foci elitjét 6-8 csapat beérjük 1000 milliárdos tételek kellenének és akkor sem feltétlenül győznénk le őket, sőt folyton topon lenni 10 millió fős országgal, fociban nem lehet főleg azért, mert öreg társadalmunk van és nem akar mindenki focizni főleg, úgy, hogy eredménye se lehet, ezen ellentétben, minden más olimpiai sportágban több esélyünk van.

2013. aug. 10. 16:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!