Olaszországban szeretnék focizni szerintetek van esélyem?
Figyelt kérdés
Szeretnék kijutni Olaszországba focizni nagy álmom hogy az AC Milanba focizhassak,hallottam,hogy van kint magyar játékos. 13 éves vagyok 5 éves korom óta focizok szerintetek van esélyem?2013. júl. 19. 16:06
2/10 anonim válasza:
1-es!
Ez hülyeség ott is van megyei vagy tartományi harmad osztály :D
Egyébként ha 13 évesen nem első osztályú klub tagja akkor az esélyeid minimálisak az olasz, spanyol, angol vagy német focihoz de egy horvát, görög vagy talán még francia bajnokság beleférhet ;) Eddz sokat, gyakorolj és akkor még van remény :)
3/10 A kérdező kommentje:
Haladásban focizok 8 éve aktívan szabadidőben gyakorlok elsőnek jó lenne ausztriába kijutni és onnan léphetnék tovább.
2013. júl. 19. 20:44
4/10 anonim válasza:
Csak hogy ez nem úgy megy hogy odamész és ott focizol ahol kedved tartja.
5/10 A kérdező kommentje:
Azt mondtam JÓ LENNE KIJUTNI tudom,hogy nem úgy megy..
2013. júl. 20. 08:46
6/10 anonim válasza:
13 évesen amúgy úgy meggy... :D Csak annyi az egész, hogy jövő nyára nézel egy akadémiát valamelyik olasz csapatnál (bár azt most mondom nem annyi lesz az ára, mint egy hazainak) ha az akadémián megfelelsz egy gazdagabb csapatnál kint is maradhatsz, Ronaldo is 10 éves kora óta Angliában élt...
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ
2013. júl. 20. 10:12
8/10 MrPifta válasza:
és a legfontosabb: Soha, de soha ne higgy azoknak, akik azt mondják, nem tudsz valamit megcsinálni!
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a normális válaszokat. Egyébként válogatókon lehet bekerülni?
2013. júl. 20. 13:59
10/10 Robeszka5 válasza:
Igen,ha a az adott klub valakije felfigyel rád és tetszik hogy hogyan játszol akkor simán!Vagy beküldesz egy videót egy meccsről amin te játszol és ott meg tetszik nekik akkor arra is van esély.Én 2 évvel vagyok fiatalabb nálad és nekem is ugyanez az álmom mint neked:D(A videós dolog nem biztos csak egy ötlet..!)De akkor gondolom te is milan fan vagy.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!