Hogy tudnék jobban focizni?
Figyelt kérdés
Nem tudom, soha nem is tudtam, hogy tudnék belejönni? (4-5 éves koromig tudtam, aztán jött egy nagy csalódás, és egy 10 éves kihagyás. tesiórákon is csak álltam foci helyett. Most viszont elkezdett megint érdekelni, és bele szeretnék jönni. (4-5 évesen versenyszinten voltam, csak mára annyira lementem, hogy félek a labdától) Egyszerűen nem tudom kicselezni, nem tudok passzolni, kapuba védeni meg főleg nem... Mindenbe bele szeretnék jönni kicsit, de hogyan? idén már jártam haverokkal is, de így se lettem jobb. Pedig ők is próbálgatnak segíteni.2013. júl. 14. 00:18
1/5 Rasta Joint válasza:
Gyakorolj, focizz minél többet, esetleg nézz videókat. Viszont ha nincs jó érzéked hozzá, akkor nagyon nehéz lesz.
2/5 A kérdező kommentje:
De régen volt érzékem, de valahogy most az se nagyon... Mondjuk valamelyest fejlődtem, de nem sokat.
2013. júl. 14. 07:29
3/5 anonim válasza:
3 dolgot csinállj!!!!
-focizz
-focizz
-és focizz ameddig nem megy
4/5 anonim válasza:
Nekem is ez volt a gond. Nagyon sokat dekázgattam, jó a labdakezeléshez. Mára elmondhatom magamról, hogy jól focizok. Minél többet dekázgass, labdaátvételben is nagy szerepe van.
5/5 Robeszka5 válasza:
A falra passzolgasd a labdát belsővel.(Ez a passzban fog segíteni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!