Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Lehetne a korom szerint (28)...

Lehetne a korom szerint (28) focizni?

Figyelt kérdés
Utoljára a sulicsapatban voltam, de azóta a munka és a tanulás miatt nem fociztam amatőr megyei csapatban. Most viszont megint lenne kedvem és fizikálisan is rendben vagyok és azon gondolkodtam, hogy keresek itt vidéken valami falusi kis csapatot és eljárok edzésre. De a kérdés: Hogyan? Mármint hívjam fel az edzőt és mondjam el neki, hogy én szeretnék náluk focizni? Jelenleg gőzöm sincsen hogyan megy ez...Tudna valaki tanácsot adni? Előre is köszönöm!

2013. júl. 19. 18:18
 1/1 anonim ***** válasza:

"Mármint hívjam fel az edzőt és mondjam el neki, hogy én szeretnék náluk focizni?"

ez mindenképpen hasznosabb információszerzési lehetőség lenne, mint itt várni a válaszra.

2013. júl. 21. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!