Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Divatdrukker vagyok?

Divatdrukker vagyok?

Figyelt kérdés
A nővérem folyamatosan azt mondja, divatdrukker vagyok. A 2010es VB óta nézem meg a focit, és azóta a Barcának szurkolok<3 egyszer-kétszer, a fontosabb meccseknél kiírom fészre, hogy VISCA EL BARCA. Persze tudom úgy nagyjából az egész csapat nevét, és a mezszámukat. A régi játékosokból is egy-kettőt ismerek így névről... Meg mikor a Barca kikapott a Realtól, és a Milántól, akkor is nekik szurkoltam... A Valenciát meg a Dortmundot is szeretem, de nem annyira mint a Barcát.:DDD Igazából Dortmund meg Valencia meccseket egyszer-kétszer nézek, de ettől függetlenül nem változtatgatok, ha Dortmund meccs, van akkor a Dortmund a kedvenc csapatom. Csak is a BARCA!<3

2013. ápr. 2. 13:54
1 2 3
 21/26 Osynho ***** válasza:
Így van. Ahogy egy orvosnak is, aki életeket ment és vállalja a felelősséget, hogy lecsukják, ha valami nem úgy alakul. Tanult 6 évet + a szakvizsgákra párat és nem keres annyit, mint CR és Messi. :)
2013. ápr. 3. 18:15
 22/26 A kérdező kommentje:
Van benne igazsag...:| Felfogtam.:D Ha igy dontott, akkor muszaly elfogadnia a kritikat, en meg inkabb befogom a szam.:DDD
2013. ápr. 3. 18:19
 23/26 Osynho ***** válasza:
Nem kell befogni. :D
2013. ápr. 3. 18:20
 24/26 marsoska válasza:

Az nem divatdrukkerség ha még csak 3 éve tetszett meg a BARCA , de az igazi Barca-drukkerek már a kezdetek óta azok.

Én még mikor nem volt topcsapat (2003-3004) táján szerettem meg őket,tehát én már ősbarcásnak mondhatom magam.

2013. ápr. 5. 22:22
 25/26 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló: Akkor ezek szerint mindenki, aki például csak 2 éve találkozott a Barcával, vagy szerette meg a focit, kivétel nélkül divatszurkoló?

Egyébként ha így nézzük, mindenki divatszurkoló. A nagy többség nem szeret olyan csapatnak stb (most külföldi csapatokra gondolok). Te hány embert ismersz, aki pl Zaragoza rajongó? Na ugye?

(Egyébként én nem vagyok Barcás, csak ez felmerült bennem..)

2013. ápr. 6. 14:17
 26/26 anonim válasza:
Aki nem magyar csapatnak drukkol az bi$zem-b@$zom divatdrukker...
2015. aug. 19. 15:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!