Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek a Juventus vagy...

Szerintetek a Juventus vagy az Atlanta nyer holnap?

Figyelt kérdés

Bár vásárolok szavazást, jöhetnek kommentek is indokkal...

Előre is köszi!

tegnap 21:03
A kérdező szavazást indított:
Juventus
Atalanta
7 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
2-2 lesz.
tegnap 21:04
 2/7 anonim válasza:
Mi az ok amiatt tippmixezel? Ha pénzt akarsz keresni vele felejtsd el. Ha szórakozás képpen csinálod kisebb összeggel az rendben van, de akkor a saját magad megérzéseire hallgass, az ittlévőkre, hiszen mi abban a szórakozás, ha más mondja meg kire fogadj? Bár van egy olyan érzésem, hogy biztosra akarsz menni és bizony egy kis plusz pénzre fáj a fogad, ami ha rövid távon meg is lesz hosszútávon csak bukni lehet szerencsejátékkal.
ma 00:51
 3/7 anonim ***** válasza:

döntetlen

"vásárolok szavazást"

mennyit fizetsz ?

ma 09:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Nyer a Juve.
ma 12:31
 5/7 anonim ***** válasza:
.X
ma 12:39
 6/7 A kérdező kommentje:

#2.

Közel száz meccsel 74 százalékos a winratem, blogabeten mérem. Volt 78 százalék is nem rég...

Általában csak egy meccsre fogadok egyszerre, most volt pár kivétel amivel nagyot nyertem. Pl. 1750 forintból 87.000 forintot, tegnap.

De nincs nagy profitom összességében, mert volt többször hogy 300 forintos téttel nyertem csak filléreket és utána meg 1000 forintos téteket vesztettem... Ettől függetlenül a profitom is pozitív volt, még a 87000 forintos nyereményem előtt is, csak messze nem 74 meg 78%, hanem 28-30 körül, ha jól emlékszem. Most ugye ez a nagyobb nyeremények miatt (valószínűleg ideiglenesen) ez hatalmas mértékben megnőtt.

Különben nem vagyok expert sem a sportokban, sem a sportfogadásban... Tudom, hogy a szerencsejátékban mindig a ház nyer, ez matematikailag meg van oldva, ezen változtatni nem nagyon lehet. A magyar tippmix ráadásul még a bet365nél is rosszabb és igazságtalanabb, holott a "profi" sportfogadók nemzetközi szinten még a bet365-öt is nagyon rossznak és igazságtalannak tartják... Lennének ezeknél sokkal jobb platformok a sportfogadásra, ahol még mindig a ház nyer, csak kisebb mértékben (?). De magyarként ez mindegy is, hiszen a tippmix az egyetlen legális felület...

Kb. November óta fogadok, így bizony jobban élvezem a meccseket nézni. Meg élvezem azt a részét is, hogy statisztikáknak olvasok utána, olyan csapatokkal kapcsolatban is, amelyeknek a közvetítését nem tudom nézni... De ki keresek pillanatokat és megnézem a videókat, jobban képbe kerülök bizonyos bajnokságokkal és játékosokkal is, így néha egészen a szívemhez nő egy egy játékos.

Igyekszem úgy fogadni, hogy tényleg csak olyan meccsekre fogadjak ahol vagy van egy kiforrott véleményem vagy elképzelésem a kimenetellel kapcsolatban, vagy van egy erős megérzésem.

Vagy ha például olyan odds-t érzékelek, ami szerintem kicsit "indokolatlanul" magasabb mint kéne, akkor egy kisebb összeggel azt megteszem.

Most a közelmúltban ilyen volt a Panathinaikos - Fiorentina mérkőzés, ahol mindkét csapatot tanulmányoztam egy ideje és szinte biztos voltam benne, hogy 4 gól felett lesz a gólok száma, de azt is valószínűnek tartottam, hogy a Panathinaikos nyer... Mindkettőnek irreálisan magas volt (az én véleményem szerint persze) a szorzója, így megtettem több szerelvényen is különböző variációkat és mind bejött. Azon, hogy a Panathinaikos úgy nyer, hogy legalább 3 gólt lő, 6os szorzó volt, azon, hogy simán nyer 3.10, amikor én fogadtam... Szerencsére mindkettő bejött és ezeket nagyon "éreztem".

Szóval ez egy ilyen hobbi nekem, hogy alkalmanként át nézem kb. az összes fogadási eseményt és kiválogatom azokat, amikre tényleg felkapom a fejem, hogy "na ez!". Meg más irodák oddsaival is össze szoktam mérni, pl. esport eseményeknél néha szoktam nézni, hogy a Tippmix oddsai kifejezetten jobbak mint a külföldi oldalaké... Én meg 4000 loloztam legalább, voltam többször master, egyszer challenger, illetve most a wild riftben (telós lol) vagyok Grand master... Így adja magát, hogy erre is fogadok, ha már a bajnokságokat is amúgy is nézem, kb. 2014 óta. (Ennek ellenére esport fogadásban van az egyik legrosszabb nyerési arányom)

De néha elvisz a szívem rossz irányba, van hogy mindenképpen szeretnék nézni egy meccset, mint most ezt a Juventus meccset, de lövésem sincs, hogy melyik csapat fog nyerni... Mindkettő csapatot követem és szeretem, a Juventust már régebb óta. Csapat szintén talán az Atalantát tartom jobbnak most éppen, de a juventusban Conceicao egyéni játéka például nagyon tetszik... Szóval logika alapján erre meccsre nem lenne értelme fogadnom, de így meg ha nem fogadok azt sem tudom melyiknek szurkoljak mert mindkettőt szeretem és nincs meg az az adrenalin.

ma 13:06
 7/7 A kérdező kommentje:
(Bocs, a panathinaikos úgy volt, hogy összesen a meccsen legalább 3 gól lesz és a panathinaikos nyer, ezt rosszul írtam az előbb)
ma 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!