Lehet, hogy nyerek tippmixen 115000 forintot! Ezt hogy érdemes kiváltani?
Az utolsó meccsen is vezet a csapatom, de még van félóra...
Ugyebár 200000 forintig lehet kiváltani készpénzre a nyereményeket, ez pedig kevesebb.
De ez egy kisváros, éppenhogy csak nem falu. Ha nincs a lottozóban éppen ekkora összeg, akkor mi lesz? Menjek be inkább BP-re és ott váltsam be, vagy ha nincs a lottozóban ennyi pénz a kasszában, akkor vissza kapom a szelvényt és próbálkozhatok máskor?
Köszönöm a válaszokat! Nyert a Gamba Osaka, így bejött szerencsére a szelvényem.
#2. Egyszer, több mint egy éve amikor legutóbb vettem tippmixet, nyertem 28000 forintot, de a felét eljátszottam (és elvesztettem) mert csak a felét tudták kifizetni és akkor így döntöttem, amikor felajánlották... A másik lehetőségre nem emlékszem... Gondolom olyan csak nincs, hogy rányomtatják, hogy "kifizetve" majd nem tudnak fizetni és így máshol nem fogadják már el. Ez irrealis elképzelés tudom, de valamiért van egy ilyen félelmem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!