Divatdrukker vagyok?
"Fogd be a pofád, mert attól hogy nem szeretsz, és tisztelsz egy csapatot, más még igen is szeretheti, és tisztelheti. Bocs a kicsit erős fogalmazásért. ;)"
Nem is volt baja azzal, hogy te szereted őket, hanem magával a csapattal van gondja. Attól, hogy valaki tisztel és szeret egy csapatot, másnak nem kötelező tisztelnie és szeretnie. :)
"Ja. Színészkedés, kislánykodás... Persze persze. Megnézném, ha te tudsz úgy játszani, mint akármelyikük..."
A focitudás nem cáfolja meg a színészkedést. :P De most csak trollkodok, bocsi! ;-)
Az én szememben az vagy. De most mit csináljak? :D
Itt nem arról van szó, hogy ha egyszer kikap a Bőrszalonna, akkor is nekik szurkolsz, hanem majd ha 5-10 év múlva épp lent lesznek a süllyesztőben és sehova nem jutnak ki, akkor is nekik szurkolsz-e, és nem épp az aktuális összevásárolt sztárcsapatnak. A szurkolás nem abból áll, hogy tudod a játékosok nevét és a mezszámát, meg pár régi játékost. Én is meg tudnám tanulni egy csapat felállását, attól még nem leszek szurkoló...
2010-es VB amúgy botrányosan sz*r volt, szóval ne az legyen a mérce szerintem.
"A tisztelet" felhozása kétélű fegyver a részedről. Hiába mondod, hogy adjam meg a tiszteletet ezeknek, azoknak, ha te úgy beszélsz velem, mintha most rántottál volna elő egy bizonyos testnyílásodból. Ha úgy tisztelnéd őket, mint sportemberek, akkor leszarnád, hogy Villa dagadt-e, és még véletlenül sem azért drukkolnál nekik, hogy következőnap beszámolhass az osztálytársaidnak, hogy mennyire agyonvertek valakit, és te végig drukkoltál nekik.
Ui.: Ronaldo (az igazi..) pocakosan is király volt.
A felfedezésednek örülök, de bocsánatkérést, és pénzadományt elfogadok.
Elnezest kerek, mert igy viselkedtem.:DD En is sportolok, es engem idegesit, ha en beleadtam/adom szivem-lelkem abba a bizonyos sportba, es mas egyszeruen annyit mond, hogy: "megiscsak harmadikok lettetek".
Remelem erted, hogy ezt miert hoztam fel peldanak. Nem erdekel, hogy dagadt-e, vagy sem, szamomra ugyan olyan jo jatekos marad, peldaul az sem erdekel, ha mondjuk egy jatekos neger. Attol meg ugyan olyan jol jatszik, ha jol jatszik. Az osztalytarsaim kozul egyedul Matenak mondtam el, mert o szinte a legjobb baratom, mikor kerdezte, hogy en kinek szurkolok, vagy egy eve. Azota velem szivoznak, mert itt nalunk szinte mindenki Realos.:'DD Es ma ezzel fogadtak mar... Persze nevettem rajtuk, mert Mate nem gondolta komolyan, tudja, hogy milyen hamar felhuzom magam a dolgokon.
Es meg egyszer elnezest kerek, csak a sajat peldambol "tanulva" reagaltam igy. Ha eleg neked 1000 forint, akkor adok penzadomanyt.:'DDD
Ezek a sportolók nagyon sok milliót keresnek. És nem forintban... Így az a minimum, hogy kiteszik a szívüket, lelküket a pályán és azért élnek, hogy a klubjuknak és a szurkolóiknak eredményeket produkáljanak. És mivel közszereplők, így a kritikákat is viselniük kell. Bizony, hogy szidják őket, ha nem jól teljesítenek és bizony, hogy az aktuális ellenfél szurkolói hangot adhatnak a nemtetszésüknek. Ez egy ilyen világ. Lézerezés, öngyújtóval dobálózás (ezek azért elítélendők), bántó szavak meccs közben. Ezekkel együtt kell élni.
Ahogy a szurkolók is szívatják egymást, ahol érik. Mivel nem rég vagy benne ebben a dologban, lehet, hogy ez neked furcsa. Persze a fiatalok (mint amilyen te is lehetsz) elég gyerekesen adják elő, de az a szomorú, hogy sok meglett férfi is ovis szinten űzi a dolgot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!