Ha amerikába megyek sportos egyetemre, akkor oda is jól kell tanulni vagy csak a sport teljesítmény nézik? (pl Duke University! )
Tehetséges vagyok nagyon kosárból
De az általános iskolai éveket nézik, vagy a közpiskolait?
De amúgy nem a Duke-ba szerettem volna menni csak példát írtam!
Magamnak a Marquette egyetemet néztem ki!
(De még átgondolom hova menjek)
Nem akarom lerombolni az álmaidat,de bárhová bekerülsz óriási siker lesz.A Marquette sem könnyebb mint a Duke.Mit tud a Marquette-ről,milyen alapon választottad ezt magadnak?Ha csak láttad pár meccsüket a tévében az nem lesz elég,mélyebbre kell ásni.Az a minimum,hogy tökéletesen kell beszélned az angolt,számtalan rostán kell átesned,különböző ajánlásokat kell beszerezned.
Ismerkedj össze olyan magyar emberekkel akik kint jártak egyetemre,kérj tőlük segítséget.Ha egy öregdiák ajánlásával bírsz az sokat segíthet,de ezek mellett az is kell,hogy jól tanulj és fantasztikus kosárlabda talentum legyél.Ha ez mind áll még akkor is csak 50% az esélyed,hogy bekerülsz egy jó nevű egyetemre.Az amerikai fiatalok is pokolian megszenvednek egy ösztöndíjért,a te helyzeted ennél jóval nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!