Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A sportos emberek lenézik a...

A sportos emberek lenézik a dagadtakat?

Figyelt kérdés
2013. jan. 1. 21:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
71%
Én nem.
2013. jan. 1. 21:19
 2/18 anonim ***** válasza:
84%
Én sem.
2013. jan. 1. 21:21
 3/18 anonim ***** válasza:
36%
én azt nézem le aki nem sportol semmit
2013. jan. 1. 21:23
 4/18 anonim ***** válasza:
68%
Amennyiben annak a sportos akárkinek az IQ-ja nullával egyenlő akkor biztosan. Számomra egy ember sosem a külalakja miatt érdekes, vagy fontos.
2013. jan. 1. 21:29
 5/18 anonim ***** válasza:
89%
Én azt nézem le aki rinyál, mert dagadt, hogy neki milyen rossz, de a fogyás érdekében egy centit nem mozdulna meg (utánaolvasás szintjén sem, így megmarad a fogyás=koplalás tévhitnél), és inkább az egész világot próbálná magához igazítani, ahelyett, hogy ő változna, amikor érzi, hogy neki rossz.
2013. jan. 1. 21:32
 6/18 *Glissade* ***** válasza:
38%

Szerintem még egymást is lenézik, nem csak azokat akik kövérek.

Mindenki csak magát szereti fényezni.

Teljesen mindegy mit értél el, és ki vagy az adott sportágban. Vagy azért fognak lenézni, mert nem vesznek semmibe, vagy pedig azért néznek le mert féltékenyek rád.

2013. jan. 2. 01:02
 7/18 *Glissade* ***** válasza:
38%

A kondisok szerintem a legdurvábbak, néhányuk eljátsza, hogy mennyire szerény, közben meg elvárja, hogy fényezzék:)

Vagy másokat figuráz ki állandóan.

2013. jan. 2. 01:08
 8/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom kire gondolsz Glissade, de én tényleg nem nézek le senkit.

A melóhelyen is sok kövér van, de soha nem mondtam egyiknek se, hogy le kellene már fogyni, hogy nézel ki? stb..

Ha valaki megkérdezi, hogy mit tegyen, akkor segítek.

2013. jan. 2. 05:36
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

" A kondisok szerintem a legdurvábbak, néhányuk eljátsza, hogy mennyire szerény, közben meg elvárja, hogy fényezzék:)

Vagy másokat figuráz ki állandóan."

Én lány vagyok és én meg ennek az ellenkezőjét tapasztalom és főleg lányoktól : állandóan beszólnak, úgy néznek rám, mint a véres ingre, látszik, hogy nem tetszik nekik ahogy kinézek, pedig k.urva sok munkám van benne ! És tudod kiktől kapom ezt ? Akik tele vannak narancsbőrrel, akiknek integet a karjukon a bőr! Nem vagyok megszállott gyúrós, én azért kezdtem el csinálni, mert nőies alakot akartam és mire felküzdöttem magam addig rengeteg munkám van benne, de soha nem adtam fel, pedig kb. ugyanolyan nehéz volt nekem hízni, mint ahogy egy dagadtnak fogyni .

És nem, nem nézek le egy dagadtot sem, rengeteg jár a terembe és hajtanak, csinálják és minden elismerésem nekik, hogy látom a változást .

Egy felnőtt épp eszű embernek el kell tudni dönteni, hogy milyen testben akar élni és hogy jó e számára az, amiben él ! Ha neki megfelel nekem is , ennyire egyszerű.

Nem gondolom azt, hogy egy kondibérelt megvásárlása többe kerül a havi mekis kaja adagnál, vagy műkörömnél, vagy műhajnál, mert sajnos pont az ilyen lányok szólnak be nekem, aki nem igen fogna meg egy súlyt a világ semmilyen kincséért sem, mondván, de puffogni tud !

Egyébként Glissade, te dagadt vagy, hogy így lenézel minket ?!

2013. jan. 2. 11:48
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nem, pedig kapom ám rendesen a kövérektől az olyan megjegyzéseket, hogy hát "minek sanyargatod a tested nap mint nap?" meg "nem túl nőiesek az izmaid" és hasonlók, sosem szólok vissza nekik. Mit érdekel engem? Nem értük csinálom. Azok idegesítenek, akik nyivákolnak és picsognak, hogy kövérek, lusták, de a hátsójukat sem emelnék fel, hanem inkább betolnak egy pizzát este tizenegykor. Azok idegesítenek, akik próbálnának elkezdeni sportolni, mozogni, de nem néznek utána dolgoknak, agyatlanul, tévképzetekkel (helyi fogyás, mellből nem fogyás meg "nem súlyzózok, mert HATALMAS IZMAIM LESZNEK") kezdik el a dolgot, ha meg segítenék, tanácsot adnék, kinevetnek, hogy ugyan mit tudok én?! Na, ezek idegesítenek, és ezeket nézem le, egyébként nem érdekel, ki mekkora meg hogy néz ki. Ha kövéren jó kedélyű pozitív és normális, akkor minek foglalkozzak a külsejével?
2013. jan. 2. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!