Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A sportos emberek lenézik a...

A sportos emberek lenézik a dagadtakat?

Figyelt kérdés
2013. jan. 1. 21:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Miért lenéznek?

Akkor tegyél érte!

2013. jan. 2. 16:04
 12/18 *Glissade* ***** válasza:

"Egyébként Glissade, te dagadt vagy, hogy így lenézel minket ?!"

remélem, hogy nem vagyok kövér:)

Elég sokat teszek érte, hogy ne legyek az, attól függetlenül, hogy nem vagyok hajlamos a hízásra. De mint tudjuk vékonyan is lehet valaki elhízott, a zsír és az izom aránya az ami számít:)

Csak remélni tudom, hogy az arányok alapján nem számítok kövérnek!

A többivel kapcsolatban sajnos, én is pont ugyanazt tapasztaltam, mint te (én is lány vagyok). Azt mondják az ismerőseim, hogy őket idegesíti az, hogy mindig csak a sporttal vagyok elfoglalva, hogy nem piálok, nem cigizek, nem lehet velem normálisan elmenni, kajálni se, esetleg csak ünnepnapokon stb.

De ezt még valahogyan el is engedem a fülem mellett:) Mit tudnak ők arról, hogy ez mivel jár, és mennyi munkám van benne?

A legbosszantóbb az ami a sport társaim között megy. Igazi fertő telep! Folyamatosan megy a fikázás mások lenézése, alázása. Az edzők pedig nem, hogy jobbá tennék a dolgot, rá raknak még egy lapáttal...

Egyáltalán nem értem mire jó ez, próbálom magamat ki venni ebből, én igyekszek nem beszólni senkinek, pedig engem is idegesít, ha valakit jobbnak, ügyesebbeknek és tehetségesebbnek látok saját magamnál. De próbálok nem foglalkozni a dologgal, és nem másokon levezetni:)

Ez megy már immáron 9 éve… abba reménykedek, hogy nem sokára elég idős leszek ahhoz, hogy megtanuljam lesz@rni az egészet:)

2013. jan. 2. 16:46
 13/18 *Glissade* ***** válasza:

ma 14:26

Ebben is egyetértek:) De a kövér, nem sportoló emberek véleménye nem hat meg. Természetesen nagyon szívesen adok tanácsot bárkinek, ha szeretné:)

De a rosszindulatú kritikákat nem veszem magamra:)

Én sem vagyok jobb náluk... de sajnos sok a rosszindulatú ember, aki visszahúzni próbál. Az ilyeneket jobb messziről kerülni.

Egyedül az gáz, ha egy olyan ember szól be kire felnézek.

2013. jan. 2. 17:02
 14/18 anonim ***** válasza:
Glissade, ha ezt írod az első két kommentedhez is, hogy az edzőtársaid marják egymást stb... mint ahogy később leírtad, nem veszi senki a válaszodat itt az oldalon magára, mert bevallom őszintén én úgy értelmeztem, hogy te itt támadod a gyúrósokat .
2013. jan. 2. 17:14
 15/18 *Glissade* ***** válasza:

Nem az is az volt a célom, hogy bárki is magára vegye:)

Én pedig nem támadok senkit:)

2013. jan. 2. 17:19
 16/18 *Glissade* ***** válasza:
A gyurósokat meg aztán pláne nem, hiszen kicsit messze áll tőlem az a világ:)
2013. jan. 2. 17:22
 17/18 anonim ***** válasza:
én azt nézem le aki sportosságával fölénykedik
2013. jan. 7. 19:56
 18/18 anonim válasza:

Én nem, mert én is voltam kövér.

18 évesen 86 kg voltam (172 centihez), aztán elkezdtem sportolni és lement 20 kiló. Az általános iskolában híztam meg, amikor elkezdtem kamaszodni. Még a tanárok is gúnyt űztek belőlem, a mai napig semmi önbizalmam nincs, hiába fogytam le optimális testsúlyra...

Én már csak ezért sem nézem le a kövéreket. Másrészt nem tudhatom, miért túlsúlyos. Lehet hormonzavar, vagy más szervi ok.

Szerintem semmi jogunk nincs ahhoz, hogy a külső alapján ítélkezzünk.

"Ne ítélj, hogy ne ítéltettes!"

27N

2013. febr. 4. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!