26 éves fiú vagyok, milyen sportot kezdhetnék el, amitől sportos alakom is lenne?
Figyelt kérdés
Szóval már 5 éve nem sportoltam semmit. Itt az ideje, úgy érzem. Mit ajánlotok, milyen sportot tudnék ennyi idősen elkezdeni? Jó lenne, ha alakítana az izomzatomon is, meg sikerülne megszabadulni a hasra rakódott zsírpárnáktól. 80 kiló vagyok 175 cm mellé, az pedig sok. Valami ötlet?2013. febr. 4. 01:04
1/3 Osynho válasza:
Kondi, mellé valami aerob mozgás (futás, bicikli, csapatsportok, ami bejön) + rendes táplálkozás. Ez tuti rendbe rak. :)
2/3 anonim válasza:
Szerintem is ez a legjobb kombó: súlyzós edzés + aerob edzés + célnak megfelelő étrend.
A 80kg egyébként nem sok ilyen magassággal, ha az pl 10% testzsírral párosul.:)
3/3 aikiboxer válasza:
Kezdj el bokszolni... Jó alakod lesz tőle, megerősödsz, szórakoztató és hasznos is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!