Mit lehet szeretni a barcában?
Figyelt kérdés
Oké, hogy jó csapat, a világ talán legjobbja. De nem unalmas, hogy a meccsei nagy részén győz 3-4 góllal? Én nem tudnék, azért megszeretni egy csapatot, mert jó.2013. jan. 8. 18:12
31/33 anonim válasza:
Kérdező: egy gyökér vagy. SSanchez: azt mondod érvelsz, de ahhoz érvek kellenek, nem 'elromult' mondatok. A Barcát meg a bírók tolják. Focijuk szép-nem szép, amíg nyernek kupát a divatdrukkerek nem fognak eltűnni onnan. Én: nem vagyok reálos, mielőtt azzal vádolna bárki is.
Bocs, de belőlem meg ez jött ki.
off: Justin Biber lenne a leghíresebb énekes? Elég kevés embert ismerek, aki hallott volna tőle EGYETLEN egy teljes muzsikát. Inkább, mint "b*zi" vállt híressé, nem mint énekes.
32/33 SSanchez válasza:
Te sem vagy egy értelmes ember...Barcát bírók tolják? Te engem ne minősíts, minősíted saját magadat ezzel az ostoba kijelentéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!