Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit lehet szeretni a barcában?

Mit lehet szeretni a barcában?

Figyelt kérdés
Oké, hogy jó csapat, a világ talán legjobbja. De nem unalmas, hogy a meccsei nagy részén győz 3-4 góllal? Én nem tudnék, azért megszeretni egy csapatot, mert jó.
2013. jan. 8. 18:12
1 2 3 4
 11/33 SSanchez ***** válasza:
Utolsó nem értek veled egyet, úgy is mitn a szekér, amikor Messi, Iniesta, Xavi hármasból, valamelyik nem volt fent, vagy egyiksem. Szóval nem kell őket félteni, bár mi tagadás velük rohadt erős a Barca. De régebben olcsó duma volt, hogy Messi nem ér semmit Iniesta meg Xavi passzai nélkül. Azokat be is kell rúgni, és ráadásul nem egyszer duplázott úgy, hogy Iniesta és Xavi sem volt a pályán:) De ez szerintem hülyeség, hogy a legjobb játékosokat kivesszük, Real sem érne semmit Ronaldo, Özil, Ramos, nélkül például. Manchester United nem érne semmit Persie, Rooney, Ferdinand nélkül és sorolhatnánk.
2013. jan. 8. 18:37
 12/33 A kérdező kommentje:
Ez rendben van, de attól még nem vagy "szurkoló", max néző :)
2013. jan. 8. 18:38
 13/33 SSanchez ***** válasza:
93%
Na ide figyelj kérdező...Kinek van pénze arra, hogy minden hétvégén Spanyolországba menjen meccset nézni? Te sem gondolod komolyan, ha Santos drukker lennék, akkor kötelező lenne minden meccsen ott lennem BRAZÍLIÁBAN???? Ne nevetess légyszíves. Engem meg ne kisgyerekezzél le, mert már nem vagyok az.:)
2013. jan. 8. 18:38
 14/33 SSanchez ***** válasza:
Kettőnk között az a különbség, hogy én érvekkel támasztok alá MINDENT, míg te kimondod, hogy ha nem vagyok ott a helyszínen nem vagyok drukker. Ez nem indok kisöreg. Normális magyarázatot találj ki.:)
2013. jan. 8. 18:40
 15/33 SSanchez ***** válasza:
Böki a csőrét, hogy több Barcelona játékos van a legjobb 11-ben és Messi vitte az aranylasztit, nincs ezzel baj. De akkor normális érvekkel fikázza a Barcát. Mert úgy senki nem tudja, az meg nem indok, hogy hátul passzolnak, ez a játék a labdatartáson alapul, ha hátra kell adni hátraadják, inkább, minthogy előre passzolják és az ellenfél megszerezze, ha fociznál tudhatnád:)
2013. jan. 8. 18:42
 16/33 A kérdező kommentje:
Gratulálok az utolsónak, hogy megértette mire akarok kiakadni. :DDDD
2013. jan. 8. 18:42
 17/33 A kérdező kommentje:
Gyerekek az a helyzet, hogy talán valamelyik magyar csapatnak kéne szurkolni. :) Kíváncsi vagyok hányan voltak közületek egy igazi rangadón. Akkor talán megértenétek miről szól ez az életforma. Lehet osztani persze, hogy sz@r a magyar foci... Az ország is az még is itt éltek...
2013. jan. 8. 18:44
 18/33 A kérdező kommentje:
És én nem kötekedni akarok, csak nem értem ezt a divatszurkolás. :) Oké, te idősebb vagy, akkor viszont nagy tisztelet, hogy nem Chelsea szurkoló vagy. Mert manapság ez a divat... Aki nyer annak kell szurkolni.
2013. jan. 8. 18:46
 19/33 SSanchez ***** válasza:
Így van, nézni kell a magyar focit, hogy tanulhass belőle, hogy nem kell játszani! Attól még hogy magyar vagyok nem kötelező magyar csapatnak szurkolni. Mert az marha menő, hogy Fradi - Újpest rangadón egymást késelik a drukkerek, gratulálok:) Meg engem hidegen hagy a magyar foci. :)
2013. jan. 8. 18:47
 20/33 A kérdező kommentje:
Jó, hát ti nyilván jobban fociztok és egyedül megvernétek a fél nb1-et.
2013. jan. 8. 18:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!