Aki ilyen kérdést tesz fel, az sosem fogja ezt megérteni. :)
2009. okt. 28. 22:09
2/25 anonim válasza:
Egyetértek az első válaszolóval. Kérdező: Focizz egyszer úgy, hogy mindent beleadsz, mindenhol ott vagy, csak a labdára és a társakra figyelsz és élvezed a játékot.
Nekem pl: az egyik legnagyobb öröm, a foci.
2009. okt. 28. 22:20
3/25 anonim válasza:
1. vagyok. :) Ráadásul én egy nő vagyok, és gyerekem is van. :) Imádom a focit!!!!!
2009. okt. 28. 22:21
4/25 anonim válasza:
És egy jó foci után egy hideg sör, hmmmmm, nem hasonlítható semmihez az érzés. :)
2009. okt. 28. 22:27
5/25 anonim válasza:
Nem tudom, és a vizilabdán? vagy a boxon?
2009. okt. 28. 22:46
6/25 anonim válasza:
Mit nem lehet szeretni a focin? :D
2009. okt. 29. 09:19
7/25 A kérdező kommentje:
Értem, hogy szeretitek, de MIÉRT? Mi a varázsa? Egy csomó ember rugdos egy labdát (meg egymást), a szurkolóközönség meg egy csomószor összeveri az ellentábort. Szerintem "bunkó sport", ezért kérdeztem. (Mondjuk tényleg, a boxot sem nagyon értem, mi jó van abban, hogy szétverik egymás képét...:)
De a foci különösen irritál.
2009. okt. 29. 09:24
8/25 anonim válasza:
engem meg az irritál ha vki utálja a focit na ennyit erröl kvittek vagyunk
2009. okt. 29. 09:46
9/25 A kérdező kommentje:
Nem vitatkozni akarok, csak érdekel, hogy mi a vonzó ebben a sportban.
Engem meglep, hogy ekkora rajongótábora van a focinak, és néha szégyellem, hogy én meg semmit sem értek az egészből.
Egyébként köszi a válaszokat, de nem köteledni akartam.
2009. okt. 29. 12:15
10/25 anonim válasza:
ugyanabban a szituban vagyok mint a kérdező! Engem sem vonz a világon semmi a fociban és el nem tudom képzelni mit szeretnek benne, de elfogadom mint sport és ez a lényeg:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!