Mit lehet szeretni a barcában?
miért kellene kötelezően magyar csapatnak drukkolni?
bár én drukkolok a szülővárosom csapatának. De nem ott élek már egyetemista korom óta. Ez van, ilyen a munkaerőpiac...
Egy pesti k.csögcsapat meccsére meg nem fogok kijárni, drukkolni meg pláne nem.
a nagyobb országokban is sokan drukkolnak külföldi csapatoknak. Az olyanokban is mint német vagy Olaszország. Mégse csinálnak belőle magyarsági kérdést...
Nekem nem magas, értem én :)
Csak azt nem, hogy a tv-n keresztül hogy lehet átélni ezt amiről valójában szól a foci. A haverokról, a meccsek hangulatáról, hogy teli torokból üvöltesz akár esőben, fagyban is.
Hűű.. ne legyetek már fogyatékosak.. annyira szeretem, mikor mindenki osztja az észt, és mindenki oda akar valamit okádni, csakhogy mondjon valamit..Figyelj ez mi??
Én a katalánoknak szurkolok 2006 óta, de soha nem szidtam a Reált, max. néhány "szurkolóját". Az egész annyira szánalmas, hogy ahogy írta is valaki, hogy "inkább mint a fo.s reál" vagy valami ilyesmi..
Meg amit azok az emberek mondanak, akik utálják a Barcát, és mondják, hogy mindenki értük rajong, közben meg az emberek kétharmada gyűlöli és ezt osztja.. annyira nevetséges, hogy a mai embereknek egy sikeres valakit rögtön ki kell kezdenie. Megfigyeled a legsikeresebb embereket gyűlölködés veszi körül. A Barca a világ legjobb csapata, és ezért nem szabad neki szurkolni? Justin Bieber a leghíresebb énekes ezért nem szabad hallgatni? (amúgy utálom, nyugi ;) .. annyira nevetséges.
Bocs, ez kijött belőlem :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!