Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit lehet szeretni a barcában?

Mit lehet szeretni a barcában?

Figyelt kérdés
Oké, hogy jó csapat, a világ talán legjobbja. De nem unalmas, hogy a meccsei nagy részén győz 3-4 góllal? Én nem tudnék, azért megszeretni egy csapatot, mert jó.
2013. jan. 8. 18:12
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

miért kellene kötelezően magyar csapatnak drukkolni?

bár én drukkolok a szülővárosom csapatának. De nem ott élek már egyetemista korom óta. Ez van, ilyen a munkaerőpiac...

Egy pesti k.csögcsapat meccsére meg nem fogok kijárni, drukkolni meg pláne nem.

a nagyobb országokban is sokan drukkolnak külföldi csapatoknak. Az olyanokban is mint német vagy Olaszország. Mégse csinálnak belőle magyarsági kérdést...

2013. jan. 8. 18:49
 22/33 SSanchez ***** válasza:
Látom te nem olvasod, amit írok:) Írtam a legelső hozzászólásban, hogy én akkor is drukkolok a Barcának, amikor kikap. Tegyük fel azt, hogy 2009 óta vagyok Barca drukker, ez csak egy példa. Azóta 1-2x kiesett a Bl-nől, elbukott 1-2 király kupát, bajnokságot is, mégis Barca drukker maradtam. Aki divatdrukker csak akkor szurkoló ha nyer, ebből a példából kiderül, hogy én nem vagyok az. Ja tovább ne hasonlítsuk azt, hogy kimegyek NBI-es meccsre, vagy Spanyol I osztályú meccsre...szerinted sok embernek van pénze kimenni? Kimennék én, ha lenne rá pénzem, de neked ez magas úgy látszik:)
2013. jan. 8. 18:50
 23/33 A kérdező kommentje:

Nekem nem magas, értem én :)

Csak azt nem, hogy a tv-n keresztül hogy lehet átélni ezt amiről valójában szól a foci. A haverokról, a meccsek hangulatáról, hogy teli torokból üvöltesz akár esőben, fagyban is.

2013. jan. 8. 18:52
 24/33 SSanchez ***** válasza:
Annyira nem lehet átélni, mintha ott lennél, teljesen más hangulat, kimennék én elhiheted, ott üvöltenék, de nincs lehetőségem rá. De attól még drukker maradok.
2013. jan. 8. 18:53
 25/33 A kérdező kommentje:
Na de azért a külföldi bajnokságokban nem üresek a lelátók. :) És ehhez nem feltétlenül kell jó focit látni. Pl. Lengyelország, Horvátország, Szerbia.
2013. jan. 8. 18:54
 26/33 SSanchez ***** válasza:
Van aki csak a hangulatért megy ki, hogy például több ezer emberrel együtt üvöltsön, vagy mit tudom én. Én ezért nem mennék ki, csak akkor ha számomra az adott csapat játéka szép stb. Mert olyan csapatot nem nézek ami hidegen hagy.
2013. jan. 8. 18:56
 27/33 A kérdező kommentje:
Oké, téged megértelek. :) Csak a rengeteg tizenéves divatot nem.
2013. jan. 8. 18:56
 28/33 anonim ***** válasza:
90%

Hűű.. ne legyetek már fogyatékosak.. annyira szeretem, mikor mindenki osztja az észt, és mindenki oda akar valamit okádni, csakhogy mondjon valamit..Figyelj ez mi??

Én a katalánoknak szurkolok 2006 óta, de soha nem szidtam a Reált, max. néhány "szurkolóját". Az egész annyira szánalmas, hogy ahogy írta is valaki, hogy "inkább mint a fo.s reál" vagy valami ilyesmi..

Meg amit azok az emberek mondanak, akik utálják a Barcát, és mondják, hogy mindenki értük rajong, közben meg az emberek kétharmada gyűlöli és ezt osztja.. annyira nevetséges, hogy a mai embereknek egy sikeres valakit rögtön ki kell kezdenie. Megfigyeled a legsikeresebb embereket gyűlölködés veszi körül. A Barca a világ legjobb csapata, és ezért nem szabad neki szurkolni? Justin Bieber a leghíresebb énekes ezért nem szabad hallgatni? (amúgy utálom, nyugi ;) .. annyira nevetséges.

Bocs, ez kijött belőlem :S

2013. jan. 8. 19:00
 29/33 SSanchez ***** válasza:
Semmi gond, ha a fogyatékost nem rám értetted:) De egyetértek veled.
2013. jan. 8. 19:04
 30/33 zétike09 ***** válasza:
Én nekem egy szimpatikus csapat. Évek óta nekik szurkolok és akkor sem mondtam azt hogy a Real csak csalással nyert , amikor nyert.Én soha semilyen weboldalon se szidtam egyik csapatot se , inkább dicsértem.De sok kommentet láttam amiben sértegetik egymást.Nem értem ezeket.A Real is jó csapat , szó se róla.Nem hiába nyerték meg tavaly a Spanyol Ligát.De most a Barcának jobb éve van.De ez majd változni fog.Kitudja lehet hogy a Valencia vagy a Malaga felvásárolja a jó Playereket és elhappolják a Trófeákat.Amíg kerek a labda , semmit sem lehet biztosra mondani. Ennyit szerettem volna mondani.
2013. jan. 8. 20:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!