Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit lehet szeretni a barcában?

Mit lehet szeretni a barcában?

Figyelt kérdés
Oké, hogy jó csapat, a világ talán legjobbja. De nem unalmas, hogy a meccsei nagy részén győz 3-4 góllal? Én nem tudnék, azért megszeretni egy csapatot, mert jó.
2013. jan. 8. 18:12
1 2 3 4
 1/33 SSanchez ***** válasza:
40%
Ezt komolyan gondoltad? Egy igazi drukker akkor is szereti, ha kikap 10 góllal, az nekem csak jó, ha győznek, mivel Barca drukker vagyok:)
2013. jan. 8. 18:24
 2/33 A kérdező kommentje:

Egy igazi drukker ott van a stadionban barátom :)

Aki azért kezd el "szurkolni" egy csapatnak, mert divat, vagy mert megnyerte a BL-t azt nem nevezem szurkolónak.

2013. jan. 8. 18:26
 3/33 anonim ***** válasza:
45%

Utalom akik ott jatszanak (kiveve Puyolt), es utalom a passziv fos hatul passzolgatos jatekukat is. De elismerem hogy sokkal jobbak iden mint a Real, es az is a tobbi csapatot minositi hogy pontosan tudjak mit fog jatszani a Barcelona es megsem talaljak ra az ellenszert.

Ettol fuggetlenul egy cigany csapat cigany drukkerekkel es egy focigany Lionellel.

2013. jan. 8. 18:28
 4/33 A kérdező kommentje:

És ha jobbak mint a Real, akkor nekik kell szurkolni? :)

Ezen akadok fent, elismerem én is, hogy nagyon jó csapat, még ha utálom is a passzív játékukat.

2013. jan. 8. 18:29
 5/33 SSanchez ***** válasza:
53%
Kis gyerek nekem te ne ugassál, kérdező te meg ne pofázz..arra nem gondolsz, hogy zsém kimenni?:) Ne okoskodjál nekem:) 2. te meg egy irigy szar vagy, Barcának megy a szekér és szidod:)
2013. jan. 8. 18:31
 6/33 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem, hogy miért kezdtél el nekik "szurkolni"?
2013. jan. 8. 18:32
 7/33 A kérdező kommentje:
Ja és hogy tudod te mi is az a szurkolás?
2013. jan. 8. 18:33
 8/33 anonim ***** válasza:

miért te csak sz@r csapatnak tudsz drukkolni?

a barca egy nagy múlttal rendelkező csapat, de azért nem voltak mindig ilyen jók.

2009 előtt a top3-ba se voltak benne.

most van egy ilyen időszakuk és ennyi. Aki meg régen szerette meg őket az ne drukkoljon tovább nekik? :D

Xavinak ki tudja mennyi jó szezonja van még, lehet ez az utolsó hisz ebben a hónapban lesz 33. Nélküle azért már nem lennének ennyire jók.

Fabregáz meg a többi csere nem tudná pótolni őt.

Az igazolásaik is sokszor nem vállnak be. Szóval lesznek ott gondok bőven ha a nagy hármasukból valaki kidől hosszabb időre. Ez az idő pedig eléggé közel van.

2013. jan. 8. 18:33
 9/33 SSanchez ***** válasza:
Mert bejön a játékuk, az az egy érintős játék, hajszál pontos passzok, jó cselek, szép gólok, csapatszellem, összetartás, és szimpatikus az, ahogyan a pályán viselkednek, bár Busquets régen nagy színész volt, de most már egyikről sem lehet elmondani. Legfontosabb, hogy nem ölnek 100 milliókat csapatépítésbe, úgy hogy játékosokat vesznek, hanem náluk első az utánpótlás a fiatal játékosok támogatása.
2013. jan. 8. 18:34
 10/33 A kérdező kommentje:
Ha te olyan sz@r csapatban fociznál, akiknek én szurkolok nem biztos, hogy ilyeneket írnál. :) És én minden meccsen ott vagyok, nem a tv előtt ülök és dicsekszem másnap a suliban, hogy jött a papírforma. Az meg nem jellemző a mai gyerekekre, hogy kiskoruk óta a Barcelonának szurkoltak. :)
2013. jan. 8. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!