Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogyan legyek jobb focista? .

Hogyan legyek jobb focista? .

Figyelt kérdés
Ügyértem járok edzésre de ott csak futunk körbe-körbe asztán pár fekvőtámasz meg felülés és asztan foci az edző meg csak annyit mond hogy mit kellett volna csinálni. Tudnátok nekem mondani pár gyakorlatot vagy valamit amivel fejleszthetném magamk.?
2009. jún. 5. 08:05
1 2
 11/11 Milán45 válasza:
Ez szerintem tehetség kérdése. Jó,én nem vagyok 16 hanem 11 éves de én nagyon jól focizok és úgy gyakorolj, hogy pontos rugás,cselezés,és a gyorsaságod,sprinted fejleszd,és azt hogy nagyon jól focizz nem a gyakorlásból jön (a legtöbb embernek)hanem tehetség kérdése.Pl.Van aki nagyon jó kézilabdából de gyakorlás nélkül,mert tehetséges nem csak a gyakorlásért jó.Érted ez belülről jön
2016. jan. 13. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!