Hogyan legyek jobb focista? .
Figyelt kérdés
Ügyértem járok edzésre de ott csak futunk körbe-körbe asztán pár fekvőtámasz meg felülés és asztan foci az edző meg csak annyit mond hogy mit kellett volna csinálni. Tudnátok nekem mondani pár gyakorlatot vagy valamit amivel fejleszthetném magamk.?2009. jún. 5. 08:05
1/11 A kérdező kommentje:
Egy 16 éves fiú
2009. jún. 5. 09:37
2/11 anonim válasza:
dekázz, gyakorold a cselezést, fejleszd a gyorsaságd, keress egy helyet ahol le tudsz rakni néhány bólya szerű dolgot egymástól 1-2 méterre és vezesd közöttük a labdát.
Nagyon sokat kell gyakorolni. Szerintem Ronaldinho sem így született :) Meg Pelé sem :)
Youtube-on is biztos talász egy-két videót, gugliban is keress rá a kulcsszavakra.
Sok sikert! Aztán az első autogrammot én kérem ám! :)))
3/11 A kérdező kommentje:
köszi okés
2009. jún. 5. 12:19
4/11 anonim válasza:
Én már 13 éve focizok elárulom 19 éves vagyok de ahoz hogy jobb focista legyél kell egy minimális tehetség és rengeteg gyakorlás és alázat na meg szorgalom . Fizikailag rendben kell lenned ehez a legjobb módszer ha futsz . a fentebb leírt dolgok mind nagyon hasznosak és jók azokat én is csak ajánlani tudom . Lőjél sokat kapura hogy feljeszd a rugótechnikádat és a lövőerődet . Rövid időn belül is majd észreveszel változásokat . Sok sikert ;)
5/11 anonim válasza:
Attol fugg,hogy mien a termeszeted!En olyan vagyok ha egy cselt a youtube-on nezek egy ido utan gyakorlassal megtanulom!
6/11 A kérdező kommentje:
Én is
2009. jún. 22. 11:52
7/11 anonim válasza:
Lőj minél messzebbről felső kapufára ha fél pályáról szándékosan eltalálod.bármit eltalálsz.
8/11 anonim válasza:
Az utolsó íróval én is egyetértek mikor én is fociztam ezt gyakoroltuk sokat hogy ki tudja SZÁNDÉKOSAN eltalálni a kapufát minél messzebbről és többször! Ez fontos abba, hogy a későbbiekben majd jól tudj célozni pl. ha a jobb felső sarkot akarod kirúgni akkor az a jobb felső sarok legyen! =)
9/11 anonim válasza:
Amiket leírtak az előttem szólok tökéletesen jók erre.16 éves meg még nem öreg ahhoz ,hogy elkezd a focit,igaz nem túl előnyös de simán le lehet dolgozni kellő akarással ezt a kis lemaradást.Van pl asszem a sevillában 27 éves és 22 évesen kezdett el focizni és az előtt csak hobbiszinten focizott.(ezt csak biztatásként mondom).Én fiatalabb vagyok nálad pár évvel most lettem 15 és már focizok egy kis ideje ,de sok gyakorlással bármi lehet még belőled,bár most látom ,hogy kicsit régi a poszt.
10/11 anonim válasza:
Egyértelmű sokat kell gyakorolni, képzeld én ugyan ebben a helyzetben voltam, de ott hon fejlesztgettem a cseleket és a rúgásokat, pedig nem vagyok a leg sportosabb alkat, de most tudok olyanokat is amiket nem mindenki! És ne hallgass az olyanra aki azt mondja, hogy rossz vagy, csak gyakorolni kell! HAJRÁ!!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!