Szerintetek Del Piero vagy Totti a jobb focista?
Figyelt kérdés
2010. júl. 14. 21:22
1/11 anonim válasza:
Mindkettő zseniális,de Del Piero azért nagyobb legenda....
2/11 anonim válasza:
Del Piero +1
Emberileg és játékosként is jobb mint Totti.
3/11 anonim válasza:
Olaszországban a Romának szurkolok ugyan, de be kell vallanom hogy ha nem is sokkal, de Del Piero jobb
4/11 anonim válasza:
Elég nehéz kérdés.
Papíron Del Piero,de sosem szerettem.
5/11 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem miért?:D
Nem kötekedésből, csak még nem találkoztam olyannal aki érvelni tudna ellene...általában még a fanatikus ellentábor szurkolók is elismerik, mert amelett hogy nagyszerű focista, sportszerű is, hűséges a csapatához, és emberként is kiemelkedő.
2010. aug. 1. 16:33
6/11 anonim válasza:
Nálam egyértelműen Alessandro Del Piero!
Emberileg meg aztán abszolút, főleg mikor megtudtam, hogy Totti azt nyilatkozta anno 2003-ban, hogy Nedved nem érdemelte meg az aranylabdát!
Forza Juve! :)
7/11 anonim válasza:
Azért, mert az olaszok többségét utálom.
Balotelli-t nagyon bírom Chiellinivel és Cannavaroval.
Del Pierot nem szeretem,Tottiról nem beszélve.
10/11 anonim válasza:
Szerintem Del Piero, de talán nem sokkal. Mondjuk én sosem láttam Tottiban azt a kreativitást, amit Del Pieróban, de Totti is nagyon hasznos és sokoldalúbb játékos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!