Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogyan lehet teljesítményt...

Hogyan lehet teljesítményt növelni?

Figyelt kérdés
Na, arról van szó hogy 5 nap múlva kupa, és már 2 hete borzasztóan játszom. Hiába melegítek be rendesen meg minden siralmas a játékom. De ez előtt nagyon jól ment, azelőtt meg megint rosszul. Mi ez az ingadozás?
2011. dec. 22. 20:28
 1/2 anonim ***** válasza:
az ingadozás nem tudom miért van (dehogynem, csak lusta vagyok.. pillanatnyi hangulatodtól kezdve kajád minden számít) fogyaszthatsz kreatint, vagy serkentőszereket (pl. koffein). hát vagy használ, vagy nem. aktívabbnak és erősebbnek fogsz tűnni.
2011. dec. 22. 20:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha egy kicsit érzékenyebb vagy pl. a hidegre, attól is lehet. Engem pl. edzésen nagyon le tud húzni ez az idő, mindig gyengébben érzem magam, nem tudom odatenni magam. Nem tudom, szedsz e vitamint, én mondjuk elgondolkoznék akár egy vitamincsomagon is, pl. egy Multi Pro Pak, vagy egy DailyOne.
2011. dec. 22. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!