Szimpatikus Ronaldo? (CR7)
Figyelt kérdés
2011. jún. 15. 22:40
21/25 anonim válasza:
megint itt vagy egy jót vitáztunk az egyik topiknál tán a Fabregasosnál, de még egyszer nem fogok, Nekem mivel Realos vagyok CR a világ legjobbja a Barcásokál Messi. De a Fifá-ban Messit szeretem jobban mint CR-t.
23/25 anonim válasza:
Cristiano Ronaldo a megtestesült példakép számomra. Nem azért mert milliomos, nem azért mert a lányok kedvence, nem azért mert menő, nem azért mert hülyére cselezi magát. Nem!!!!! Cristiano Ronaldo a semmiből küzdötte fel magát a legnagyobbak közé. Egy koszos kis porfészekből lett milliárdos, és nem mellesleg kiválló focista. Az elfogultság beszél belőletek,ha azt mondjátok hogy sz@r,mert ha az lenne nem nyert volna Aranylabdát. Emlegethetitek Messit,felesleges,mert ezt a két játékost nem lehet összehasonlítani. E kettő teljesen különbözik egymástól játék stílusban és képeszségekben. Cristiano Ronaldonak mindenkinél nagyobb akarata,bizonyítási vágya és szorgalma van. Nem csupán a tehetség vitte oda ahova. Az összes edző akivel dolgozott, az összes játékos,mint azt nyilatkozta ha róla kérdezték: Mindenkinél keményebben dolgozik és tesz azért hogy az legyen aki. És még a csúcson is képes ugyanezzel a motivációval edzeni ez pedig csodálatos. Ha azt mondjátok rá undoritó nagyképü sz@rházi nézzétek meg az életéről szóló filmet vagy a Cristiano Ronaldo Regresso dos Increvies filmet. MIndenféle előismeret vagy elfogultság nélkül. Meglepődtök milyen is ő valójában. Egyszerűen a média állítja elő olyannak amilyennek sokan gondolják. Nem mondom hogy nem nagyképü.De én inkább aroganciának mondanám ezt,ez pedig ellengedhetetlen ahhoz hogy tűzön vizen átmenj és higyj magadba! Az se teljesen jó benne hogy néha feldobja magát vagy néha reklamál a semmiért. Mindenkinek meg vannak a maga hibái. Senki sem tökéletes. De nézzétek meg mit tett le az asztalra élete 25 évében. Csak ennyit tegyetek meg mielőtt bármit is mondtok rá. Ezek után pedig nem érdekel más véleménye: Cristiano Ronaldo egy legenda!
24/25 anonim válasza:
Utolsó, részben igazad van, de írod, hogy arrogancia kellett hozzá, hogy most itt legyen.Szerinted Messi arrogáns?...Tehát ezzel butaságot mondtál, de a többiben van igazság....
25/25 anonim válasza:
Messi kicsit szerényebb,visszahúzódóbb,de szerintem benne is meg van az legbelül,hogy igen én vagyok a legjobb nincs aki megállítson. Enélkül a hozzá állás nélkül eredménytelen az ember főleg ezen a téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!