Hogyan legyek jobb kapus?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 12 éves vagyok és focikapusként az a nagy problémám, hogy nagyon könnyen "leülök" a csatárokkal szemben. Tudom, hogy ilyen helyzetben gyakorlatilag semmi esélyem sincsen, ezért az edzőm szerint nem kell emiatt bánkódnom, de én mindenképp szeretnék ezen változtatni. Ha bármelyikőtöknek van valamilyen javaslata vagy tippje, hogyan háríthatnék egy 1v1 szituációt, nagyon hálás lennék! Előre is köszi!2011. márc. 13. 18:00
11/14 anonim válasza:
2-es.
Esélyed sincs, de azért magabiztos legyél :D
12/14 anonim válasza:
én ugyanebben a cipőbe járok 12 évesen kapus vagyok de segített nekem is amit írtatok a 11 est nagyon könnyen védem u 166 os kapura is és a 10 helyzetből ( 7 méteren belülről) 1 gólt kaptam abba is beleértem és majdnem kivédtam szal szerintem hasznos dolgokat írtatok :) esetleg azt tudjátok hogy fél méterről bicikli csel ellen mit csináljak ? vagy az védhetelne?
13/14 anonim válasza:
Megszopatod. Kicsit úgy állsz, hogy szabadon hagyod a rövid oldalt, a csatár azt hiszi, hogy te nem tudsz róla, véletlen hagytad szabadon. És amikor lő, nem törődsz, hogy hova, a lövés pillanatában elugrassz a rövidre. Tízből nyolc oda fogja lőni. Mondjuk én Megye III ban, II ben védek, ott bejön. Párszor játszottam magasabb csapat ellen (Szolnoki MÁV) ott felragasztották a hosszú fickába. Olyankor nincs mit tenni.
14/14 anonim válasza:
1v1 szituacioknal nalam erzesbol jon a kapubol kijoves. Ezt erezni kell, Hogy mikor kell elindulnod.
Csak Akkor gyere ki, ha egyetlen egy tamado fut a kapud fele,es Nincs kozted es a tamado kozott vedo.
De a legfontosabb szabaly: Ha elindultal, mar sprintelj neki, de semmikepp se allj meg,Még Akkor se, ha tul Koran vagy tul keson indultal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!