Lenne egy gondom:/ MMA-zok és szertenék erősíteni hogy jobb legyek fizikálisan, mostsincsenek problémáim de vmiért erősebbakarok lenni:/ Erősebb folytásokat szeretnék meg hogy az ellenfelet jobban földhöz tudjam vágni ütőerő stb. Valami ötlet?
Figyelt kérdés
az edzéssel megvagyok elégedve de egy kis + akarok mármint (itthon,kondi)salyát súlyommal edzek inkább (fekvő húzózkodás stb) vagy inkább súlyzós edzést ajánlotok erre a célra?(fekvenyommás tárogatás stb.) és izomba is szeretnék fejlődni egy kicsit. Előre is thx:)2011. szept. 10. 14:12
1/5 anonim válasza:
szerintem akár mindkettőt csinálhatod. Súllyal is és saját testsúllyal. Egyébként hol lehet tanulni MMA-t?
2/5 A kérdező kommentje:
Debreceni vagyok és a Hungarian Pittbull Fighternél:)
Hétfő szerda Thai box edzések kedd csütörtök judo péntek bírkózás:)
2011. szept. 10. 14:38
3/5 anonim válasza:
Kettlebell-t próbáld ki és szerezz be egy tömegnövelő étrendet.
4/5 anonim válasza:
hmm..
funkcionális erőért 1-kezes fekvőtámasz és 1-lábas guggolás. (továbbiakban: Pavel - a meztelen harcos)
tehát saJát súlyos edzés.
izom növeléshez tömegnövelő étrend, súlyzós edzés (inkább konditeremben mint otthon, felszereltsége miatt)
5/5 anonim válasza:
Aczél kollegával csak egyet tudok érteni , nekem se jut eszembe plusz . Egyébként vigyázz , mert ha nagyon erőre mész akkor azt az erőnléted bánja , szóval próbálj meg áljt parancsolni magadnak , ha ez már az erőnlétednek nagyon a kárára menne . Mondjuk a saját testsúlyosnál még annyira nem veszélyes inkább súlyzósnál szoktak az emberek át esni a ló tulsó oldalára .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!