Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mi kell ahhoz h NB1-ben...

Dik:D kérdése:

Mi kell ahhoz h NB1-ben kosarazhassak? (adottságok meg ilyesmi. )? küzdjek érte? :S vagy haggyam az egészet a fenébe?!

Figyelt kérdés
ahogy néztem vannak magyar NB1-es irányítók akik 183cm magasak én magasabb leszek de még a bedobó magasságot nem fogom elérni(190cm-2m) szóval ilyen megyei bajnokságban játszom heti 3 edzés nyáron elszeretnék menni "profibb" csapatba...szerintetek van esélyem a bejutáshoz és napi 3 óra edzés elegendő lesz a bejutáshoz?? most 180cm vagyok és 16éves!lécci segítsetek minden a kosarazásom ellen szól iskola szüleim haverjaim....:(
2010. dec. 27. 13:43
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
De, Ő jelenleg a legalacsonyabb, pontosan nem tudom, de tuti, hogy 170 alatt van.
2010. dec. 27. 18:59
 22/27 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindenki! főleg saten futottam kint 1xer elestem de semmi bajom:S csak fáj 1 kicsit a fejem aszem ebből futó gép lesz....
2010. dec. 27. 21:16
 23/27 A kérdező kommentje:
saten küldtem 1 virtuális puszit megkaptad?:$:D
2010. dec. 27. 22:31
 24/27 anonim ***** válasza:

Napi 3 óra nem lesz elég, napi három és fél óra már elég lesz.

Ilyen hülyeséget kérdezni. Most azt várod, egy teljesen anoním oldaltól, hogy megerősítse az álmaidat. Senki nem tud rólad semmit, ez nem pusztán magasság meg elhivatottság kérdése. Lehetsz két méter, az még nem garancia semmire, ugyanúgy lehetsz elhivatott is, ha egyszerűen nincs tehetséged a sporthoz, akkor nem fogsz bekerülni. Neked és az edződnek kell tudni, hogy mennyi potenciál van benned. Kérdezz meg egy olyan embert, akinek van rálátása a profi csapatokra, hogy szerinte van e esélyed. Az biztos, hogy ha A csoportban akarsz játszani, akkor a korosztályodban a jobbak közé...sőt a legjobbak közé kell tartoznod. De mivel fiatal vagy még, ezért elég ha a jók közé tartozol, nem kell válogatottnak lenned.

Viszont adok egy tanácsot. Mindig légy realista. Ne hagyd, hogy egy álmot kergetve tönkretedd az életed. Abból nem fogsz megélni, ha napi 24 órát edzel, és megyecsapatban kosarazol csak, munkád meg nem lesz, mert nem tanultál.

Nem arról van szó, küzdj az álmaidért, tegyél meg MINDENT és ha azt mondom mindent, azt úgy is értem, de tudd, hogy mikor kell elengedni azt az álmot. Pl ha 20 évesen még mindig nem vagy még csak számításban sem egy első vagy másodosztályú csapatnál (próbálkozásaid ellenére), akkor már sejteni lehet hogy nem lesz belőled A csoportos játékos.

2010. dec. 28. 20:23
 25/27 A kérdező kommentje:
ahha értem:( am januárvégén megyek magasság mérésre(h mennyi lesz a maximum amit elérek) és sztem majd akkor megnézetem magam egy családbarátunkkal akinek a fia NB1 es kosaras volt....abbahagyta nem tudom miért:(
2010. dec. 29. 08:25
 26/27 anonim ***** válasza:

őszintén szóljak, semmi esélyed.... van egy dokumentumfilm ami arról a kínai kosarasról szól, aki Shanghai ment az NBA-be... eleinte nagyon szhar volt,de belejött abba a légkörbe, tehát ez azt jelenti hogy a kínai top csapatok fel sem érnek az NBA csapataival, tehát ez azt jelenti, hogy a magyar megyei csapat hol van a kínai legjobb, illetve az NBA csapataitól?????????????????????????????

szóval szinte semmi esélyed...

ha az egész további életed erre rászánnád akkor TALÁN sikerülne

2010. dec. 31. 13:39
 27/27 anonim ***** válasza:
Ki beszélt az NBA-ről?
2010. dec. 31. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!