Mi kell ahhoz h NB1-ben kosarazhassak? (adottságok meg ilyesmi. )? küzdjek érte? :S vagy haggyam az egészet a fenébe?!
Én Romániába vagyok az első ligában , 2O éves vagyok napi 3 edzéssel reggel dobás 1 óra,utána súly edzés szintén 1 óra este meg a nagy edzés 2 óra,4O percből játszok max 1O percet ne várd ,hogy profi légy az egészet szét b.sz a pénz már nem arról szól mint régen,jah ez megy egész héten s hétvégén a mecsek ,szóval 3 óra egy héten irtó kevés..
A te korodban én egész nap pályán voltam s mikor nem otthon NBA t néztem s elemeztem a játékot.
2Of 2OOm
Olyan városban kell játszódj aminek van első ligás csapata s ott játszódj az után pótlásban.
Az NBA ban a legalacsonyabb játékos 173 cm szóval minden lehetséges ...Én 5 ös poszton játszottam mikor fiatal voltam (16 évesen már 2OOm) Utána nem nöttem ezért szélen játszom 2 es 3 as poszton...
Bocsánat a rossz fogalmazásért:
Szóval, 10 évvel ezelőtt a top 5 játékosában volt az NBA-ben.
Remélem segítettem.
Lásd milyen szuper ultra kedves vagyok veled :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!