Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez bénán nézne ki? Egyáltalán...

Ez bénán nézne ki? Egyáltalán lehetséges ilyen adottságok mellett?

Figyelt kérdés
A csípőm elég széles, tudom, ezen nem tudok változtatni...de az lehetséges, hogy kitartó tornával, sok fenékformáló gyakorlattal és futással nekem is kerek, formás, kicsi fenekem lesz? Mert én sok lány látok, akiknek nagyon formás feneke van, de mindnek vékonyabb a csípője, mint az enyém, és igazából tudom, hogy nekem soha nem lehet olyan...nem is tudom, hogy nézne ki szélesebb csípő kicsi fenékkel, mivel akkor a fenekem is alapból "szélesebb" lenne vagy nem tudom:D
2011. nov. 2. 22:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Nos igazából hadd mondjam el előszőris, hogy a széles csípő nagyonis vonzó és esztétikus tud lenni. Nem szoktam példázgatni, de ez a széles csípő téma annyira torz alapokon fekszik, hogy kénytelen vagyok kiemelni Jennifer Lopez, illetve Beyonce- t , akik egyszerűen bombázó nőkként vannak kategórizálva, és a széles csípőjük nemhogy hátrány lenne, hanem egyenesen sex- appeal. A széles csípő NEM hátrányos, amennyiben a derekad vékonyabb és akkor az összalak egy homokóraszerű forma, ami amint mondtam már, rendkívül vonzó és szexi tud lenni.

Ami a kérdést illeti: igen, kitartó tornával és sok gyakorlatozással, a hátsód sokkal formásabb és szebb lesz, ez egyértelmű. Hangsúlyozom, az alakoddal semmi gond nincs, sőt még egyediesen attraktívvá is teheted azzal, hogy megfelelő ídőmennyiséget fordítasz a tested feszesítésére és erősítésére, mert nem mindegy, hogy plöttyedt a tested vagy feszes.

Végösszegben a válaszom az, hogy a testfelépítésed alakján nem változtathatsz, azonban az ÖSSZkinézeten igen, és ez az ami igazán lényeges. Megvan a forma, de nem mindegy, hogy mi tölti ki.

2011. nov. 3. 06:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tartalmas választ:) Neki is kezdek, futni és tornázni fogok, nagyon motiválóak voltak ezek a mondatok! Bízom abban, hogy kitartással elérhetem a célomat! ;)
2011. nov. 3. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!