Szoptatás mellett tudnék diétázni?
Harmadik babámmal vagyok itthon a másik 2 most ovisok.Szoptatok a baba 6hos.de szeretnem is meg hogy szopizzon.De eléggé elhíztam szeretnek diétázni de szoptatás mellett.Ha vki diétázott tippeket elfogadok.
köszi.
Szerintem ezerszer halottad már,hogy sok gyümölcs zöldség száraz husi stb.
Attól még nem megy el a tejed,hogy leállítod a nagy evéseket :)
Kedves Kérdező!
a diéta étrendet jelent, természetesen az étkezésre szoptatás alatt is célszerű odafigyelni, egészséges és hatékony egy jól összeállított étrend követése.
ez azt is jelenti, hogy a szervezete és a baba táplálásához szükséges fontos tápanyagok bevitele mellett akár nyugodtan lehet kisebb mértékű energia bevitelét, így a fogyás realizálását. természetesen ez mindenképpen megfelelő mennyiségű és minőségű fehérje, zsírok és vitaminok elfogyasztását is jelenti!
én is 6hónapja szültem,és 3 hete diétázom.
én úgy csinálom,hogy reggel még simán megeszem akár a kakós csigát is,vagy szalámis sajtos zsemlét,de a nap többi részében már nem fogyasztok ilyesmit. és persze kerülöm az édességet,a tészta féléket,cukros italokat.de azért heti egyszer egy túrórudit megeszek..!
eddig 3kg-ot adtam le 3,5hét alatt.
a kakaós csiga, mint fehér lisztes, cukros sütőipari termék, nem édesség?
azzal, hogy délután-este nem eszel, csak annyi lehet a probléma, hogy a szervezeted este is termel pl. tejet, ha szoptatsz. az anyatejben (és állatok tejében is) fehérje van. azt vajon honnan varázsolja a szervezet elő, ha az emésztő rendszeredbe nem pótolod egyenletesen? Igen! az izomzatunk tartalmaz fehérjét, innen tud bontani a szervezet.
semmi baj :-)
Azt hittem te is csak egy kötekedő vagy,de ezekszerint tévedtem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!