Miért van az, hogy nem lehet diétázni szoptatás alatt, amikor sok nő alig eszik és fogy?
Mert ugye a diéta alatt méreganyag kerül a tejbe, stb,
de sokan írják itt hogy mennyit fogytak, mert alig esznek, illetve nincs idejük rá. Akkor ez majdnem olyan, mintha fogyóznának nem? É az nem káros?
Szerintem ez teljesen alkati kérdés, akik írják, hogy mennyire lefogytak a szoptatás alatt, nem biztos, hogy olyan keveset esznek.
Gondolom, ami természetesen megy magától, kevésbé káros, mintha kínkeservesen fogyóznál a szoptatás mellett, amúgy meg lehet, hogy a hormonok miatt nagyon nehezen menne a fogyókúra is.
Én is fogytam 1. babánál, pedig rengeteget ettem és csupa hízlalót.
Most viszont figyelnem kell, mert fáj a baba hasa.
1. válaszoló, miket szoktál enni???
Kevered a fogalmakat.
Diéta: egyes táplálékok, tápanyagok (pl cukor, tej, glutén) kerülése
Fogyókúra: szándékoltan kevesebb kalória bevitele a szervezetbe.
Terhesség és szoptatás alatt a nők szervezete elsősorban a babát védi. Akár a nő szervezetének kárára is, de biztosítja a kellő tápanyagokat és kaéóriát a magzatnak és a babának. Azaz ha te szándékoltan fogyózol szoptatás alatt, akkor tönkremehetsz bele, mert a tejben benne lesz ugyan minden (még az éhező etióp anya teje is tápláló), de te hiányt szenvedsz. És ez nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!